Kansainvälinen perhesuunnittelukonferenssi käynnistyy Pattayassa

Pattaya, Thaimaa-

  6. kansainvälinen perhesuunnittelukonferenssi alkoi täällä Pattayassa viime yönä 14. marraskuuta 2022.

ICFP2022 on suunniteltu tapahtuvaksi neljä konferenssipäivää 14.-17, ja tuo yhteen enemmän kuin 3,500 maailmanlaajuisia päättäjiä, tutkijoita, aktivisteja ja puolestapuhujia yli 125:stä maista Pattayalle.  

Konferenssin isäntänä ovat Thaimaan kansanterveysministeriö; Royal Thai College of Obstetricians and Gynecologists (RTCOG); Population and Community Development Association (PDA); ja Bill & Melinda Gates Institute for Population & Reproductive Health Johns Hopkins Bloomberg School of Public Healthissa (USA).

ICFP2022:n teema tänä vuonna, "Perhesuunnittelu ja yleinen terveydenhuolto: innovoi. Tee yhteistyötä. Kiihdytä" tarkastellaan tärkeitä tapoja, joita perhesuunnittelu tukee ja risteää yleisen terveydenhuollon kanssa. Konferenssi tulee maailmanlaajuisen kansanterveyden kriittisessä risteyskohdassa ja tarjoaa johtajille alustan määritellä omansa FP2030 virstanpylväät ja sitoumukset kestävän kehityksen strategian 2030 taustalla.

Tiistai, marraskuu 15, 2022

  • 10:15 11: 35: Tieteellinen ohjelma: FP ThaimaassaVilkas keskustelu perhesuunnittelusta Thaimaassa, mukaan lukien FP:n kehitys ja integroituminen maan terveydenhuoltojärjestelmään sekä onnistumiset epätavanomaisten strategioiden kautta ja Thaimaan tulevaisuuden demografiset haasteet.
  • Mahdollisuudet haastatella edustajia UNFPA uutisessa, että maailman väestöstä ennustetaan saavuttavan 8 miljardia 15. marraskuuta.

Maanantai-torstai 14.-17

  • 8 – 00: Kuninkaallinen messuhalli esittelee historiallisia virstanpylväitä, ehkäisyinnovaatioita ja Thaimaassa perhesuunnittelun kautta saavutettuja sosiaalisia etuja.

Kaikki ICFP2022-tapahtumat järjestetään klo Pattaya Exhibition and Convention Hall (PEACH) sekä tehdä virtuaalisesti kautta www.icfp2022.org.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/