Maailman suurimmat vesisuihkujen mestaruuskilpailut keinuvat Pattayassa 14.-18. joulukuuta

Pattaya, Thaimaa -

Oletko valmis maailman suurimpaan yksittäiseen Grand Slam -turnaukseen!!!

Se lähestyy Water Jet Championshipin WGP#1 World Cup 2022 -turnausta, joka on maailman suurin yksittäinen grand slam -turnaus. Kilpailu järjestetään 14.-18. joulukuuta tänä vuonna Jomtien Beachillä, Pattayalla, Chonburissa.

"WGP#1 World Cup 2022" on maailman suurin Grand Slam -turnaus kolmesta tapahtumasta Euroopasta Amerikkaan ja Aasiaan. Kaikki ratsastajat eri maista ympäri maailmaa ovat tulossa turnaukseen, kuten Yhdysvalloista, Itävallasta, Ranskasta, Belgiasta, Japanista, Kuwaitista, Qatarista jne.

Ratsastajat kilpailevat maailman korkeimman palkinnon voittamisesta grand slamissa. Sen lisäksi, että voitat kauden 2022 maailmancup-mestarit jokaisessa versiossa, WGP#1 World Cup ratkaisee myös, kuka on maailman paras. 1 ammattiratsastaja kussakin kategoriassa.

Rohkaiskaamme kaikkia ratsastajia ympäri maailmaa ja ulvotaan yhdessä kaikille thaimaalaisille ratsastajille voitosta WGP #1 World Cup 2022, 14.-18. Pattayassa, Thaimaassa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.