Kambodžan pääministeri Hun Sen ei osallistu APEC-huippukokoukseen Bangkokissa saatuaan positiivisen Covid-19-testin

KUVA: Matichon Online

Kansallinen -

Thaimaan ulkoministeriö ilmoitti, että Kambodžan pääministeri Hun Sen ei osallistu APEC-huippukokoukseen Bangkokissa saatuaan positiivisen Covid-19-testin.

Kambodžan pääministeriä hoidetaan sairaalassa Indonesiassa, jossa hän meni G20-huippukokoukseen, sanoi Thaimaan ulkoministeriön apulaistiedottaja Nuttaphan Noppakhun.

Ennen kuin Hun Sen oli tietoinen Covid-19-tartunnastaan, hän oli isännöinyt monia maailman johtajia, mukaan lukien Yhdysvaltain presidentti Joe Biden ja Thaimaan pääministeri Prayut Chan O'Cha, Phnom Penhin huippukokouksessa. Valkoinen talo sanoi, että Bidenin testitulos oli negatiivinen tiistaina eikä saanut läheistä yhteyttä Hun Senin kanssa. Prayut sanoi myös olevansa negatiivinen ja isännöi APEC:ia normaalisti.

Thaimaan ulkoministeriön tiedottaja sanoi, että on sääli, että Kambodžan pääministeri ei voi osallistua henkilökohtaisesti APEC-huippukokoukseen 18. ja 19. marraskuuta. Kambodžan pääministeri lähettää kuitenkin edustajansa edustamaan häntä kokoukseen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.