Thaimaa vahvisti Covid-19-tapausten nousevan 12.8 prosenttia, sanovat Thaimaan kansanterveysviranomaiset

Thaimaa -

Vahvistetut Covid-19-tapaukset Thaimaassa ovat lisääntyneet 12.8 prosenttia, sanovat Thaimaan kansanterveysviranomaiset.

Taudinvalvontaosaston pääjohtaja lääkäri Tares Krassanairawiwong sanoi eilen (13.), että Covid-19-varmistettujen tapausten määrä on kasvanut 12.8 prosenttia 6.th marraskuuhun 12th. Lisää potilaita hoidetaan sairaaloissa eri puolilla Thaimaata.

Useimmat tapaukset löytyvät Bangkokista ja sen lähiprovinsseista sekä matkailuprovinsseista, erityisesti Thaimaan itä- ja eteläosista. Molemmat ovat thaimaalaisia ​​ja ulkomaalaisia, jotka osallistuivat paikoissa, joissa oli tungosta.

Samaan aikaan Covid-19:n aiheuttamat kohtalokkaat luvut ovat vakaat. Suurin osa kuolemantapauksista todettiin kuitenkin rokottamattomilta ihmisiltä ja rokotetuilta ihmisiltä, ​​joilla ei ollut tehostehoitoa, sanoi tohtori Tares. Tohtori Tares neuvoo rokottamattomia vanhuksia pysymään kotona ja välttämään festivaaleja ja tapahtumia. Viranomaiset neuvoivat myös maskien käyttöä ja sanoivat, että monet ihmiset, varsinkin nuoret ja turistit, eivät käyttäneet naamioita, mikä hänen mukaansa lisäsi Covidin riskiä.

Thaimaassa ei kuitenkaan ole tällä hetkellä maskivaltuutusta eikä välittömiä suunnitelmia lisärajoituksille, joissa keskitytään siihen, että yleisö suojelee omaa terveyttään ja ryhtyy omiin varotoimiin henkilökohtaisen riskitasonsa ja haavoittuvuutensa perusteella.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Pattayan, Chonburin ja Phuketin paikallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.