PÄIVITYS: Chonburin korkea-arvoinen poliisi saa syytteen epäiltyjen vaihtamisesta syntipukkeihin uima-allashuvilan ammuskelutapauksessa, sanoo Big Joke

Chonburi -

Apulaispoliisipäällikkö Polin mukaan Chonburin provinssin poliisipäällikkö on siirretty passiiviseen virkaan ja syytetty todellisten epäiltyjen vaihtamisesta syntipukkeihin uima-allashuvilan ammuskelutapauksessa Pattayalla 18. lokakuuta. Kenraalimajuri Surachat Hakparn, joka tunnetaan lempinimellään Big Joke.

Edellinen tarinamme:

10 epäiltyä, mukaan lukien ampujat, syntipukit ja rikoskumppanit, on saatu kiinni ammuskelusta uima-allashuvilassa Pattayassa 18. lokakuuta. Apulaispoliisipäällikkö eli "Big Joke", sanoi, että epäillyt ja uhrit ovat saattaneet olla mukana huumekartellissa, koska hän löysi laittomia aineita uhrien ruumiista.

Nyt päivitykseemme:

Apulaispoliisipäällikkö, joka tunnetaan laajalti nimellä "Big Joke", paljasti kahden syntipukin kuulustelutuloksen, jotka palkattiin antautumaan ja tunnustamaan olevansa ampujia Pattayan uima-allashuvilassa 18. lokakuuta.

Kaksi syntipukkia tuomittiin vuodeksi vankeuteen, joka lyhennettiin myöhemmin kuuteen kuukauteen, koska he myönsivät syytökset Big Joken mukaan. Molemmat eivät päässeet ehdonalaiseen vapauteen.

Kuulustelun aikana syntipukit väittivät myös myönsivät, että Chonburin korkea-arvoinen poliisi oli osallisena heidän vaihtamisessa todellisten epäiltyjen kanssa, sanoi Big Joke, ja että korkea-arvoinen poliisi kerrotaan olevan Chonburin maakunnan poliisikomentaja.

Näin ollen komissaari on alennettu epäaktiiviseen virkaan ja hänet on tuomittu 157 §:n mukaisesta vallan väärinkäytöstä.

Epäilty komissaari on kutsuttu antamaan lausuntonsa. Big Joken mukaan todisteita lahjonnasta tai henkilökohtaisen hyödyn vaatimisesta ei ole paljastettu.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.