Thaimaan viikko tarkastelussa: ulkomaalainen maanomistusehdotus peruutettu, Thaimaa isännöi APEC 2022:ta ja paljon muuta

Tässä on katsaus alkuun KANSALLINEN tarinat, jotka Pattaya News/TPN National -joukkueemme on valinnut viime viikolta, maanantaista 7. marraskuuta sunnuntaihin 13. marraskuuta. Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

1. Thaimaan hallitus on hyväksynyt ulkomaalaisen maanomistusehdotuksen peruuttamisen jatkotutkimuksia ja julkisia mielipiteitä varten.

Hallituksen tiedottaja Anucha Burapachaisri sanoi, että vetäytymisellä on mahdollisuus saattaa se takaisin muissa muodoissa tutkimuksen ja julkisten mielipiteiden jälkeen. tulevaisuus.

2. Thaimaan maahanmuuttovirasto on virallisesti käynnistänyt online-viisumin laajennuksen ulkomaalaisille, mikä heidän mukaansa kestää vain noin kolme minuuttia.

Ensimmäisessä vaiheessa ulkomaalaiset voivat saada viisumitarran Immigration Division 1:stä, Chaeng Wattanasta, rakennuksesta B, Lak Si District Bangkokista.

3. National Broadcasting and Telecommunication Commission (NBTC) on hyväksynyt 600 miljoonan bahtin oikeuteen lähettää jalkapallon MM-kisat 2022 katsojille Thaimaassa maksutta.

TPN huomauttaa, että MM-kisojen alkuperäisen tiedon mukaan oikeudet olisivat 1.2 miljardia, ja on epäselvää, mistä loput budjetista tulisi tai onko aiemmin noteerattua summaa korjattu, alennettu tai virheellinen.

4. Uusi asetus kannabiksen kukkien käytön rajoittamiseksi lääketieteellisiin ja teollisiin tarkoituksiin on annettu.

Kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul totesi, että tiukennetut määräykset olivat jo pitkään viivästyneessä lakiehdotuksessa, josta Thaimaan hallituksen poliitikot ovat kiistelleet.

5. Maailman terveysjärjestön (WHO) pääjohtaja Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesu on tunnustanut Thaimaan maailman johtavaksi COVID-19-pandemian torjunnassa.

WHO ilmoitti, että Thaimaa on ollut avainasemassa yhtenä ensimmäisistä maista maailmanlaajuisesti ja ensimmäisenä maana Kaakkois-Aasian alueella, joka on pilotoinut UHPR-aloitetta kansanterveyden hätätilanteisiin ja sen COVID-19-kriisin hallintaan.

6. Thaimaa, vuoden 2022 APEC-huippukokouksen virallinen isäntä, ilmoitti olevansa valmis isännöimään 29. Aasian ja Tyynenmeren talousyhteistyön (APEC) huippukokousta, joka järjestetään 18. ja 19. marraskuuta 2022 Bangkokissa viiden päivän kuluttua 13. marraskuuta.

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollemme The TPN National, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Pattayan, Chonburin ja Phuketin paikallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.