Thaimaan matkailu- ja urheiluministeriö pyytää FIFA:ta alentamaan MM-kisojen hintoja, hakee lainaa urheilurahastolta

Kansallinen -

Thaimaan matkailu- ja urheiluministeriö kamppailee saadakseen jäljellä olevan miljardi bahtia ostaakseen lähetysoikeudet jalkapallon MM-kisoihin, jotka alkavat Qatarissa 20. marraskuuta - 18. joulukuuta tai alle viikon kuluttua tästä päivästä (14. marraskuuta). ).

Kansallinen yleisradio- ja televiestintäkomissio (NBTC) hyväksyi ministeriölle vain 600 miljoonan bahtin rahoittamaan MM-otteluiden lähetysoikeuksien oston, kun taas Fifa on asettanut hinnaksi 1.6 miljardia bahtia.

Myöhemmin tämä jätti ministeri Pipat Ratchakitprakarnin johtamalle ministeriölle vähän vaihtoehtoja, ja viimeaikaisten raporttien mukaan Thaimaan matkailu- ja urheiluviranomainen (SAT) neuvottelee Fifan kanssa vuoden 2022 MM-kisojen lähetysoikeuksien hintalappusta. Ottelut.

FIFA ei tällä välin ole vielä vastannut pyyntöön virallisesti, vaikka epävirallisesti se on vastannut pyyntöön.

Lisäksi hyvin perillä oleva lähde hallitukselta kertoi, että ministeri Pipatilla on ajatus ehdottaa hallitukselle 600 miljoonan bahtin lainaamista Urheilukehitysrahastosta oston tueksi. Pipatin mukaan rahasto on valtuutettu ostamaan lähetysoikeuksia urheilutapahtumiin, joissa thaimaalaiset urheilijat kilpailevat.

Urheilukehitysrahastoa valvovan varapääministerin kenraali Prawit Wongsuwanin kerrotaan kuitenkin olevan eri mieltä ajatuksesta, joten on edelleen epäselvää, ottaako ministeri Pipat esille tämän ajatuksen vielä 15. marraskuuta pidettävässä hallituksen kokouksessa.

On myös raportoitu, että kolme yksityistä yritystä ovat tarjonneet 400 miljoonaa bahtia matkailu- ja urheiluministeriölle lähetysoikeuksien ostamiseksi, mutta jättäisivät silti Thaimaan hallitukselle lyhyen.

Lehdistön aikaan kulissien takana tapahtui tapaamisia kaikkien asiaankuuluvien osapuolten välillä, ja määräaika oli sunnuntaina 20. marraskuuta oikeuksien turvaamiseksi. Jos oikeuksia ei turvata, Thaimaa jää paitsi ilmaisen television MM-kisoista, ainoa Kaakkois-Aasian maa, joka tekee niin.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.