Pattayan marihuanan myyjät hyökkäävät intialaisia ​​turisteja vastaan, koska he istuvat asiakaspaikoilla maksamatta ja väitetyt tuotevahingot

Pattaya -

Vihaisten Pattayan marihuanamyyjien väitetään hyökänneen kolmen intialaisen turistin ryhmän kimppuun sen jälkeen, kun he istuivat asiakaspaikoille maksamatta.

Outo väkivaltainen yhteenotto tapahtui Pattaya Walking Streetillä Etelä-Pattayalla tänään 14. marraskuuta. Kello 3 yöllä turistipoliisi kutsuttiin pysäyttämään thaimaalaisen marihuanan myyjien ryhmän ja kolmen intialaisen turistin ryhmän välinen tappelu, joka puhkesi tänä aamuna useiden viattomien jalankulkijoiden keskuudessa.

Lopulta poliisit onnistuivat pysäyttämään tappelun. Kaksi intialaista turistia sai kallo- ja kasvovammoja, ja heidät kuljetettiin paikalliseen sairaalaan. Kenenkään kannabiksen myyjien tai turistien nimiä ei paljastettu lehdistölle.

Eräs tuntematon kannabismyyjä väitti The Pattaya Newsille, että intialaiset turistit ostettuaan jäätelöä muilta myyntikojuilta tulivat istumaan hänen myymälänsä asiakkaille ilman lupaa tai maksamista. Turistit vaikuttivat myyjän mukaan myös päihtyneiltä ja vahingossa kaatoivat kannabiksen myyntipöytiä, vahingoittaen tuotetta, mikä johti sanalliseen riitaan ja sitten fyysiseen väkivaltaan.

Myyjä lisäsi, että hänen ystävänsä ja työtoverinsa pyysivät intialaisista turisteilta 90,000 XNUMX bahtia korvaukseksi pöydille ja kannabistuotteille aiheutuneista vahingoista, ja silloin tilanne kärjistyi fyysiseksi yhteenotoksi.

Samaan aikaan turistien mukana ollut nimetön nainen kertoi The Pattaya Newsille oman puolensa tarinasta. Hänen mukaansa turistit istuivat myyjien tuoleilla, mikä hänen mukaansa laukaisi myyjät. Vihaiset myyjät löivät sitten turistien päät lasipulloilla. Nainen ei kuitenkaan maininnut, vahingoittivatko turistit ensin myyjien omaisuutta vai eivät.

Yksi myyjä ja kolme turistia kutsuttiin antamaan lausuntonsa Pattayan poliisiasemalle tänä aamuna, 14. marraskuuta, molempien osapuolten oikeudenmukaisuuden vuoksi.

Thaimaan poliisi ei antanut välitöntä vapautusta haasteen tuloksista.

Kannabis on tällä hetkellä dekriminalisoitu Thaimaassa, toteaa TPN, mutta thaimaalaiset poliitikot jatkavat keskustelua laki- ja asetusluonnoksista.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.