Upouusi ”Tunnel Club” avautuu Walking Streetille ylellisellä tunnelmalla ja hip-hop-formaatilla

Pattaya, Thaimaa-

Pattaya Newsilla oli ilo tänä viikonloppuna saada kutsu upouuden Tunnel Clubin pehmeälle avajaiselle South Walking Streetillä.

Klubi sijaitsee kadun toisella puolella Walking Street McDonald'sia ja on avoinna joka ikinen ilta klo 9 myöhään.

Avajaisilta tarjosi kutsutuille kurkistuksen ylelliseen sisustukseen, upeaan valaistukseen, erinomaiseen äänijärjestelmään sekä energisiin hip-hop DJ:ihin ja MC:hin.

Tunnelin omistajat ja johto halusivat elävöittää Walking Streetin eteläpäätä tarjoten samalla loistavaa musiikkia, erinomaista palvelua, loistavaa tunnelmaa ja ikimuistoisia iltoja.

Kaikki ovat tervetulleita, sisäänpääsy on ilmaista, ei pukeutumiskoodia, ja klubilla esiintyy säännöllisesti johtavat DJ:t ja artistit sekä säännölliset tanssijat tunnelman piristämiseksi.

Olemme puhuneet tarpeeksi, tässä muutama kuva avajaisista, Varmista myös, että napsautat tätä saadaksesi lisätietoja heidän Facebookistaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/