WHO ylisti Thaimaata mestaruudesta Covid-19-pandemian hallinnassa

KUVA: Matichon Online

Kansallinen -

Maailman terveysjärjestön (WHO) pääjohtaja Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesu on tunnustanut Thaimaan maailman johtavaksi COVID-19-pandemian torjunnassa.

Tohtori Tedros sanoi äskettäin Thaimaan kansanterveysministerille Anutin Charnvirakulille osoitetussa kirjeessään, että hän kiittää Anutinia "Yleisen terveys- ja valmiusarvioinnin (UHPR) mestaruudesta".

Lisäksi tohtori Tedros kertoi Anutinille, että Thaimaa on ollut avainasemassa yhtenä ensimmäisistä maista maailmanlaajuisesti ja ensimmäisenä maana Kaakkois-Aasian alueella, joka on pilotoinut UHPR-aloitetta kansanterveydellisiä hätätilanteita varten ja sen hallintaa COVID-19-kriisissä. .

WHO:n johtaja mainitsi monia Thaimaan kriittisiä hyödykkeitä, jotka suurelta osin auttoivat ja suojelivat sen väestöä ja asukkaita COVID-19-pandemian aikana. Näitä vahvuuksia olivat vahvan monialaisen koordinoinnin edistäminen, tehokas julkinen terveydenhuolto- ja sairausvakuutusjärjestelmä, jossa on erityistyövoimaa, sekä innovatiiviset lähestymistavat terveyden edistämiseen.

DR. Tedros tunnusti myös Thaimaan suuntaviivaksi WHO:n jäsenille valmistautuessaan uusiin sairauksiin.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.