Suvarnabhumin lentokentälle saapui eilen yli 57,000 XNUMX matkustajaa

KUVA: Yahya

Thaimaa -

Yli 57,000 XNUMX kansainvälistä matkustajaa saapui Suvarnabhumin lentokentälle eilen maahanmuuttoviranomaisten vahvistamana.

Maahanmuuttoviraston tiedottaja kenraalimajuri Choengron Rimphadee vahvisti eilen (10. marraskuuta)th) että tSuvarnabhumin lentokentälle saapui noin 25 kansainvälistä lentoa noin 57,000 49,000 matkustajan kanssa. Heistä XNUMX XNUMX oli ulkomaalaisia.

Tämä lähestyy samaa keskimääräistä lukua ennen Covid-19:ää, joka oli noin 60,000 3,000 ihmistä päivässä. Tänä aikana lentokentälle saapuu jopa 3,500 XNUMX matkustajaa tunnissa. Maahanmuuttoviranomaiset voivat tarkistaa passinsa puolessa tunnissa XNUMX XNUMX ihmiseltä. Maahanmuuttovirasto totesi pärjäävänsä edelleen ilman, että matkustajien tarvitse odottaa päämaahanmuuttoalueen ulkopuolella.

TPN huomauttaa kuitenkin, että verkossa on tullut monia valituksia saapuvilta turisteilta, joiden mukaan he itse kokivat saapumisprosessin hektiseksi ja ruuhkaiseksi, riippuen saapumisajasta.

Maahanmuutto on kuitenkin syyttänyt suurimman osan ongelmista lentoyhtiöitä tai kieli- ja viestintäongelmia joidenkin maiden matkailijoiden kanssa, ei heidän omaa henkilöstöään tai käsittelyä.

Suvarnabhumin äskettäisen merkittävästi lisääntyneen liikenteen seurauksena monet matkailuyritysten johtajat ovat pyytäneet sosiaalista mediaa kaikkien asiaan liittyvien virastojen väliseen yhteistyöhön varmistaakseen, ettei uusia tiesulkuja ja ongelmia ole, sillä asioiden odotetaan vain lisääntyvän ensimmäisen sesongin jälkeen. Vuosi 2019 lähestyy Thaimaassa.

COVID-19-pandemian vuoksi rajat olivat suurimmaksi osaksi kiinni Thaimaassa ilman karanteenia noin kahden vuoden ajan. Vain muutama kuukausi sitten Thaimaa poisti kokonaan kaikki Covid-rajoitukset, testaukset, karanteenit, paperityöt ja muut mahdolliset matkailun elpymisen esteet. Tämän seurauksena turisteja, erityisesti Intiasta, Malesiasta, Venäjältä ja Singaporesta, on palannut Thaimaahan runsaasti.

Edelleen on kuitenkin huolehdittava siitä, että käsittely ja ensivaikutelma Thaimaahan matkailijasta mahdollisesti pitkän lennon jälkeen on myönteinen, TPN toteaa.

Thai Immigration on ilmoittanut lehdistölle, että he kuuntelevat kaikkien osapuolten mielipiteitä ja tekevät tarvittavat mukautukset.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Pattayan, Chonburin ja Phuketin paikallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.