Aktivistit vastustavat ehdotusta viihdepaikkojen sallimisesta laillisesti avata myöhemmin mielenosoitus Bangkokissa

Thaimaa -

Life Quantity Development Network vastustaa viihdepaikkojen aukioloaikojen pidentämistä myös pelkillä matkailuvyöhykkeillä.

Edellinen tarinamme:

Viihdepaikan ylläpitäjät lähettivät Thaimaan hallitukselle kirjeen, jossa he pyysivät laillisesti avaamaan tapahtumapaikkansa kello 4:ään asti ja perumaan iltapäivän alkoholinmyyntikiellon klo 2-5.

Ryhmä oli läsnä Thaimaan hallituksen talon lähellä tänään (11. marraskuutath) ja sitä johti Ms Krueamas Srijan. Pääministerille lähetettiin kirje, jossa vastustettiin ehdotusta viihdepaikkojen aukioloaikojen pidentämisestä kello 4:ään. Oppositioon liittyi rattijuopumuksesta selviytyneitä ja uhrien omaisia ​​ja ystäviä.

Ryhmä ilmoittaa haluavansa vähentää liikenneonnettomuuksia ja tukea kampanjaa tiukempien alkoholisääntöjen puolesta. Thaimaan liikenneonnettomuuksien tilastot osoittavat, että rattijuopumus on suurin syy liikennekuolemiin, joiden määrää ei voida hallita, sanoivat mielenosoittajat.

Viihdepaikkojen aukioloaikojen pidentäminen vaikuttaa elämänlaatuun ja aiheuttaa sosiaalisia ongelmia sekä lisää lääkintähenkilöstön työtä, ryhmä väitti.

Ryhmä on myös kehottanut hallitusta keskustelemaan rattijuopumuksesta joutuneiden uhrien ja heidän perheidensä kanssa. Monet perheet hajotettiin, naisia ​​pahoinpideltiin ja lapset hylättiin. Ryhmä totesi, että yrittäminen ansaita enemmän rahaa, joita he kutsuivat juopuneiksi turisteiksi, ei ollut niiden mahdollisten lääketieteellisten ja sosiaalisten ongelmien arvoista, joita kello 4 sulkeminen aiheuttaisi.

Thaimaan hallitukselta ei saatu välitöntä vastausta vetoomukseen, mutta Thaimaan matkailuviranomainen aikoo esitellä virallisesti ehdotuksen aukioloaikojen pidentämisestä ainakin Pattayan ja Phuketin kaltaisilla ulkomaisilla matkailualueilla ensi viikolla.

Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) ja yöelämän ja viihdealan yritysten omistajat ovat jatkaneet vetoamista myöhempien sulkemisaikojen puolesta toteamalla, että lomamatkailijat eivät halua lähteä kotiin klo 2, ja esittäneet erilaisia ​​​​tutkimuksia, jotka osoittavat, että yökerhot olivat kannattavimpia klo 2–4 heidän tietojensa mukaan. He ovat myös väittäneet, että valtaosa turisteista ei aja lomalla vaan matkustaa taksilla kotiin, mikä vähentää rattijuopumusriskiä ulkomaisilla matkailualueilla.

The Pattaya News ei ole vertaisarvioinut TAT-tutkimuksia.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Pattayan, Chonburin ja Phuketin paikallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.