Tuomioistuin hylkäsi "Long Joon" syytteen Pattaya-taksin moottoripyöränkuljettajan murhasta.

TIEDOSTO KUVA

Pattaya, Thaimaa –

Thaimaan rikostuomioistuin on hylännyt "Idän uhkapelikuninkaan" Long Joon tapauksen, jonka jotkut thaimaalaiset tiedotusvälineet ovat leimanneet, koska hänen väitetään olevan Pattaya-taksimoottoripyöränkuljettajan murhamääräyksen takana. Sillä välin varsinaista ampujaa uhkaa elinkautinen vankeustuomio.

Aiemmat tarinamme:

Moottoripyörätaksin kuljettaja ammuttiin kuoliaaksi pudottuaan matkustajansa Etelä-Pattayassa kaksi vuotta sitten.

Kaksi epäiltyä, joita syytetään 47-vuotiaan moottoripyörätaksin kuljettajan ampumisesta Pattayalla, mikä johti tämän kuolemaan, on pidätetty Bangsaenissa.

Somchai "Pitkä Joo" Jutikitdecha, jota jotkut thaimaalaisissa tiedotusvälineissä kutsuivat "idän rahapelikuninkaaksi", pidätettiin hänen talossaan Mueangin alueella Rayongin maakunnassa satojen laittomien takavarikointia koskevan laajennetun tutkimuksen jälkeen. peliautomaatit.

Huomattava Rayong-hahmo, jota thaimaalaisessa mediassa joskus kutsutaan idän rahapelikummisetä, jonka väitetään olevan syvästi sekaantunut laittomaan uhkapelaamiseen, pidätettiin syytettynä pattayalaisen taksin moottoripyöränkuljettajan tilatun iskun takana.

Nyt päivitykseen:

Eilen (10th) Bangkokin rikostuomioistuimessa, tuomioistuin on lukenut tuomion.

Somchai “Long Joo†Jutikitdecha, 56, Rayongista, on johdonmukaisesti kiistänyt kaikki syytökset murhan tilaamisesta ja todennut olevansa syytön kaikkiin syytöksiin. Todistajat ja todisteet Somchain syytyksessä ovat heikkoja eivätkä riitä tuomitsemiseen, tuomioistuin sanoi, joten Thaimaan rikostuomioistuin on hylännyt Somchain syytteet väitetystä murhan tilaamisesta.

Somchai on määrätty vankeuteen syyttäjän tavanomaisen valitusajan kuluessa. Hänen asianajajansa haki 500,000 XNUMX bahtin takuita Somchain väliaikaisesta vapauttamisesta. Oikeus on hyväksynyt takuita ja Somchai poistui välittömästi tuomioistuimesta.

Asemies, Manas Imnam, 41, Chonburista, on myöntänyt kaikki häntä vastaan ​​nostetut syytteet. Oikeus tuomitsi hänet syylliseksi ja tuomitsi hänelle kuolemantuomion. Manas on kuitenkin tehnyt hyvää yhteistyötä asiassa Thaimaan rikostuomioistuimen mukaan ja sen seurauksena hänen tuomionsa on alennettu elinkautiseksi vankeuteen. Lisäksi Manasin on maksettava korvausta 2,053,800 17 XNUMX bahtia viidellä prosentilla korolla vuosittain XNUMX. kesäkuuta alkaen.th, 2021 uhrin omaisille.

Long Joo on vapaana takuita vastaan, kun taas syyttäjä harkitsee valitusta hylätyistä syytteistä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.