Pattaya valmistautuu ottamaan vastaan ​​vieraita APEC-huippukokouksen lomien aikana

Pattaya -

Pattaya City valmistautuu vierailijoiden virtaan Aasian ja Tyynenmeren talousyhteistyön (APEC) huippukokouksen erityislomien aikana.

Thaimaan hallitus on julistanut 16.–18. marraskuuta APEC-huippukokouksen aikana erityislomapäiviksi Bangkokissa, Nonthaburissa ja Samut Prakanissa.

Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa viiden päivän lomaviikonloppua monille Bangkokissa ja sen ympäristössä sekä niille, jotka yrittävät päästä pois suurkaupungista maailman johtajien lähestyessä Bangkokia. Pattayan paikalliset hotellijohtajat ovat jo raportoineet hotellihuoneiden suuresta kysynnästä eri puolilla Pattayaa lomakauden aikana.

Pattaya City valmistelee matkailukohteita, kuten Koh Larnia ja Nong Noochin trooppista puutarhaa, toivottaakseen vierailijat tervetulleiksi tänä aikana.

Noong Nooch Tropical Garden toivottaa vierailijat tervetulleeksi lanseeraamalla thaimaalaisille osta yhden saat yhden lipun. Vierailijat voivat katsoa elefanttiesityksiä, jotka esitetään kaksi kertaa päivässä vain 100 bahtilla, sekä kävellä rauhassa kukkapuutarhassa.

Kävijöiden odotetaan lisääntyvän, joten Pattayan viranomaiset varoittavat kuljettajia liikenneruuhkista monilla alueilla. Turvallisuutta odotetaan myös lisääntyvän APEC:n aikana keskittyen erityisesti viihdekohteisiin sekä laittomiin huumeisiin ja aseisiin. Pattayan poliisi myös tehostaa turvallisuutta alueella, myös paikallisilla rannoilla, joista on tullut thaimaalaisten nuorten suosittuja yöpymispaikkoja.

Pattayassa ei ole APEC-kokouksia eikä maailman johtajia odoteta saapuvan alueelle lomailemaan, mutta kymmenet tuhannet bangkokilaiset viidellä vapaapäivällä varmasti tulevat, joten lukijoidemme kannattaa valmistautua erittäin kiireiseen viikkoon!

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.