Pattaya Khao Kheow Open Zoo toivottaa tervetulleeksi ensimmäisen valkosarvikuonon vauvan

Pattaya -

Khao Khew Open Zoo toivotti ensimmäisen valkosarvikuonon vauvan tervetulleeksi perheeseen tänään marraskuussa xnumxth.

Eläintarhan johtaja Tewin Rattanawongsawat paljasti, että Khao Khew Open Zoo esittelee ylpeänä ensimmäisen valkoisen sarvikuonon vauvansa yleisölle ja lisää kuudennen jäsenen eläintarhan valkoisen sarvikuonon perheeseen.

Uusi sarvikuonon vauva oli uros, joka syntyi 8-vuotiaalle äidille "Grittji" ja 17-vuotiaalle isälle "Zoody". Vauva on eläinlääkärien tiiviissä valvonnassa, vaikka hän on hyvässä kunnossa ja vahva.

Valkoiset sarvikuonot ovat toiseksi suurimmat maaeläimet norsujen jälkeen. Ne voivat kasvaa 3-5 metrin pituisiksi ja 1.5-2 metrin korkeiksi. Olento voi painaa täysikasvuisena jopa 1.8–2.7 tonnia, kun taas sen sarvi voi pidentää jopa 1.5 metriä. Valkoinen sarvikuono on saanut nimensä sen selkeän harmaan värin vuoksi.

Khao Kheow Open Zoo kutsuu vieraita valitsemaan vauvalle nimen "Power" ja "Junior" välillä eläintarhassa. Yksi onnekas osallistuja palkitaan erityisellä yhden vuoden lipulla ilmaiseksi!

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.