Yksi kuoli ja viisi loukkaantui neljän ajoneuvon kolarissa Chonburissa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Chonburi -

46-vuotias tila-auton kuljettaja kuoli ja viisi muuta loukkaantui neljän ajoneuvon kolarissa moottoritiellä Chonburissa.

Törmäys tapahtui tänään, 10. marraskuuta, juuri puolenpäivän jälkeen moottoritiellä, joka saapuu Pattayaan Nong Khang Khokin osa-alueella Chonburin Mueangin alueella. Chonburin pelastajat saapuivat paikalle ja löysivät neljä ajoneuvoa, mukaan lukien valkoinen kuorma-auto, valkoinen Toyota Vios -sedan, musta BMW-sedan ja pronssinen julkinen tila-auto, joissa kaikissa oli rikki puskurit.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Bangkokissa rekisteröity tila-auto kaatui kyljelleen. Pelastajat totesivat kuljettajan, 46-vuotiaan Samart Saekow'n, kuolleeksi saamiinsa vammoihin. Viisi tuntematonta ihmistä loukkaantui ja kuljetettiin Chonburin sairaalaan.

Kuorma-auton kuljettaja Eak (Alias) kertoi paikalliselle medialle, että hän oli matkalla Laem Chabangin laiturille, kun kaksi autoa törmäsi hänen eteensä, jolloin hän törmäsi niihin ja toinen ajoneuvo törmäsi häneen takaapäin.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Kuollut uhri jää Chonburin sairaalaan odottamaan uskonnollisia riittejä. Chonburin poliisi tutkii tapausta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.