Golf: "Queen" Pannarai hallitsee valtaistuinta 9. TWT-SAT Openissa Pattayassa

Pattaya-

Mielenkiintoinen Pannarai Meesom-us suoritti EPSON Tourin pelaaja Pavarisa Yoktuanin ja nappasi uransa ensimmäisen tittelinsä 2.5 miljoonan Bt-TWT Open "Road to World Ranking" -kilpailun voiton jälkeen Pattaya Country Clubilla torstaina.

Aloittaen aloitusreiän neljä laukausta yhdessä yön johtajien Pavarisa Yuktuanin ja Jaravee Boonchantin jäljessä, jotka molemmat olivat aktiivisia EPSON Tourilla, 19-vuotias kävi läpi 15 reikää kuudella birdiellä ilman bogeyä. Ja vaikka hän teki ensimmäisen virheensä 16. päivänä, hän pomppasi ampuakseen päivän seitsemännen birdiensä viimeisellä reiällä 66:n kierroksella, mikä vei hänet titteliin kuudella alle par-210:llä.

”Olin hämmästynyt, kun sain vihdoin oman tittelini. Itse asiassa en tuntenut oloani itsevarmaksi alussa, mutta yritin rauhoittua ja hallita rautaa ja putteria paremmin”, sanoi 18-vuotias Chonburista kotoisin oleva tyttö, joka ansaitsi uransa suurimman shekin 367,500 XNUMX Bt kahden vuoden aikana. ammattilaiseksi kääntymisen jälkeen.

Viime vuonna Pannarai tai "kuningatar", kuten hänen perheensä kutsui, oli lähellä tittelin voittoa Thailand Mixedin viimeisessä Cha-Amissa, mutta hävisi pudotuspelin toiselle teini-ikäiselle Ramil Saelimille.

– Tappion jälkeen tiesin, että voisin voittaa turnauksen. Mutta ollakseni rehellinen, 16. päivänä oli melko hermoja raastava hetki, koska olin niin hermostunut. En uskaltanut katsoa tulostaulua, ja yritin vain roikkua siellä, sanoi Pannarai, joka sai tällä viikolla thaimaalaisen legendan Prayad Makrsaengin caddyn Ekkarak Pimpisetin kantamaan laukun itselleen.

”Minun täytyy kiittää häntä siitä, että hän piti minut aina kylmänä, kun olin kireänä. Haluan myös kiittää vanhempiani heidän tuestaan. Omistan tämän tittelin heille", lisäsi teini, jonka seuraava suunnitelma on kilpailla Taiwanin LPGA Q-Schoolissa myöhemmin tässä kuussa.

Pavarisa vaihtoi kolme birdietä kolmeen bogeyn etuyhdeksään. Hän nousi jälleen kiistaan ​​toisen birdien kanssa 10. reiässä, mutta seuraavan reiän kaksoisbogey työnsi hänet kaksi vetoa taaksepäin. Kaksi muuta birdietä näki hänet 71:llä ja yhteensä viisi alle par-211:tä. Hän joutui tyytymään ainoaan kakkossijaan ja toiseksi sijoittuneen 223,440 XNUMX Bt palkintorahaan. Hän voitti myös muiden pelaajien äänestämän Sportsmanship Awardin.

Ensimmäisen kierroksen johtaja Kusuma Meechai 72:n jälkeen seurasi laukausta 212:sta, kun taas Jaravee ja Mind Muangkhumsakul olivat tasan neljännellä, kummallakin 213:lla.

Parhaan amatöörin titteli meni Alisa Inprasitille, joka kirjautui 16. sijalle 223:lla.

Yhdeksännen SAT-TWT Openin järjestää Thaimaan naisten ammattigolfyhdistys (Thai WPGA). Siinä on kolmen päivän vetopelimuoto. 36 reiän jälkeen 60 parasta ja tasapelit etenevät viimeiselle kierrokselle, jossa he taistelevat voittajan palkintorahoista, 367,500 XNUMX Bt.

SAT-TWT Open Road to World Ranking -kilpailua sponsoroivat Thaimaan urheiluviranomainen, National Sports Development Fund, Siam Commercial Bank, P Overseas Steal (Public Company Limited), TDC Steel Group Co., Ltd. ja Pattaya Country Club. Fanit voivat seurata uutispäivityksiä ThaiWPGA Facebook -fanisivulla tai osoitteessa www.thaiwpga.com.

----------

Thai Women's Professional Golf Association perustettiin tukemaan ja edistämään thaimaalaisten naisten golftoimintaa. Yhdistyksen tavoitteena on järjestää lähitulevaisuudessa paikallinen kiertue, jolla on maailmanluokan pisteitä ja joka tasoittaa tietä thaimaalaisille golfaajille kansainväliselle areenalle. Lisäksi thaimaalaiset naisten golfaajat voivat käyttää kiertuetta kehittääkseen taitojaan yleismaailmallisen standardin mukaiseksi. Lisäksi keskitason pelaajat voivat saada Challenger-matkoilta kokemusta, joka voi auttaa tuottamaan uuden sukupolven pelaajia ja samalla kehittää golfin henkilöstöresursseja ja systemaattista golforganisaatiota paikallisesti.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/