Beagle löysi savustettuja lepakoita Kiinasta Suvarnabhumin lentokentältä

Thaimaa -

Nuuskija Beagle löysi Kiinasta tulleista matkatavaroista savustettuja lepakoita ja savustettua sianlihaa Suvarnabhumin lentokentällä.

Kotieläinkehitysministeriö (DLD) ilmoitti oudosta löydöstä eilen (9. marraskuutath).

Suvarnabhumin lentokentän karanteeni- ja tarkastuskoirien yksikön (DLD) tarkastaja Beagle löysi epäillyt matkatavarat Kunmingista Kiinasta ja varoitti poliisit haukkumalla, että matkatavaroissa oli jotain.

Poliisit avasivat matkatavarat ja löysivät 2.5 kiloa savustettuja lepakoita, 2.5 kiloa savustettua kinkkua ja 4.5 kiloa savustettua pekonia.

Eläinten ja eläinperäisten tuotteiden salakuljetus on eläinepidemialain BE2558 (2015) mukaan kiellettyä tavaraa. Poliisi takavarikoi nämä savustetut eläimet lisätestausta ja tuhoamista varten.

Viranomaiset huomauttivat, että sianliha voi kantaa afrikkalaista sikaruttoa ja lepakot Nipah-virusta, mikä voi johtaa kuolemaan.

Oli epäselvää, kuka oli vastuussa matkatavaroista tai mitä heille tapahtui.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.