Turistit tulvii Pattaya Beachille osallistumaan Loy Krathongiin ja katsomaan täydellistä kuunpimennystä

Pattaya -

Pattaya Beach oli täynnä asukkaita ja turisteja, sekä kotimaisia ​​että ulkomaisia, jotka tulivat osallistumaan Loy Krathong -festivaaliin viime yönä, 8. marraskuuta, ja katsomaan täydellistä kuunpimennystä.

Pattaya Beach on yksi Thaimaan ruuhkaisimmista Loy Krathong -kohteista, sillä tuhannet turistit ja asukkaat tulivat eilen yöllä kelluttamaan Krathongejaan (lootuksen muotoisia lauttoja) meren veteen.

Festivaalia vietetään vuosittain täysikuun yönä Thaimaan kuukalenterin 12. kuukaudessa. Eilisen tapahtuman puheenjohtajana toimi Pattayan pormestari Poramase Ngampiches, joka vieraili rannalla johtamassa avajaisseremoniaa ja kelluttamaan Krathongia.

Pattaya Loy Krathong -paikka ulottui noin kolme kilometriä ja siellä oli yli 100 kioskia, joissa oli tarjolla erilaisia ​​tavaroita, kuten katuruokaa, juomia, makeisia, välipaloja ja biohajoavista materiaaleista valmistettuja Krathongeja. Siellä oli myös konserttilava, jossa esiintyivät kulttuuritanssijat ja Whal and Dolph. Poramase rohkaisi kaikkia olemaan käyttämättä styroksivaahtomuovikrathongeja, koska ne saastuttaisivat merta ja niitä oli vaikea poistaa.

Kelluvien Krathongien lisäksi ihmiset pääsivät todistamaan myös täydellistä kuunpimennystä enimmäkseen pilvettömänä yönä, joka oli toinen tämän vuoden Loy Krathong -päivän kohokohta. Kaupunki laajensi rantapenkkimyyjien aukioloaikoja, jotta kaikki voisivat seurata uskomatonta ilmiötä mukavasti. Kaikki Krathongit pormestarin mukaan puhdistetaan ja palautetaan tänä aamuna ympäristön säästämiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.