NBTC hyväksyy 600 miljoonaa bahtia ilmaisiin World Cup 2022 -lähetyksiin

KUVA: thaiposti

Thaimaa -

National Broadcasting and Telecommunication Commission (NBTC) on hyväksynyt 600 miljoonan bahtin oikeuteen lähettää jalkapallon MM-kisat 2022 katsojille Thaimaassa maksutta.

Kansallisen yleisradio- ja televiestintäkomission (NBCT) virkaatekevä pääsihteeri Trairat Wiriyasirikul sanoi tänään (9. marraskuuta)th), "NBTC on hyväksynyt budjetin oikeudelle lähettää suoria FIFA World Cup 2022 -finaalia. Ottelut alkavat 20. marraskuutath joulukuuhun 18th, 2022 Dohassa Qatarissa."

"Kokonaisbudjetti on 600 miljoonaa bahtia sisältäen verot ja muut maksut, ja se on Thaimaan katsojille, jotka voivat katsella 64 ottelun ilmaista suoraa lähetystä kaikilla alustoilla", Trairat selitti.

"Tämän tarkoituksena on antaa vammaisille, pienituloisille ja ihmisille, joilla on vähemmän mahdollisuuksia käyttää NBTC-tuotteita, koska kaikki ovat tasa-arvoisia. Lisäksi tämä Fifa World Cupin viimeinen kierros on yksi seitsemästä kohdasta, jotka NBTC:llä on "must have" -säännöissä katsojille Thaimaassa, Trairat lisäsi.

TPN huomauttaa, että MM-kisojen alkuperäisen tiedon mukaan oikeudet olisivat 1.2 miljardia, ja on epäselvää, mistä loput budjetista tulisi tai onko aiemmin noteerattua summaa korjattu, alennettu tai virheellinen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Pattayan, Chonburin ja Phuketin paikallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.