Iäkäs nainen Sri Rachassa saa apua Punaisen Ristin virkamiehiltä sen jälkeen, kun hänen talonsa paloi

Sriracha -

Punaisen Ristin virkamiehet auttoivat yksinäistä, 70-vuotiasta Sri Rachan kyläläistä sen jälkeen, kun hänen talonsa poltettiin maan tasalle 2. marraskuuta.

Apu tuli tulipalon iäkkäälle uhrille, rouva Samorn Hanunrakille, eilen 8. marraskuuta. Samorn on kyläläinen Sri Rachan Buengin osa-alueella, Chonburissa. Hänen talonsa ja lähes kaikki, mitä hänellä oli, poltettiin tulipalossa viime viikolla.

Samorn sai selviytymispussin, jossa oli riisiä, vettä, ruokaa ja rahaa, ryhmältä huolehtivia virkamiehiä Punaisen Ristin seurasta, jota johti Prapatsara Srithongin, Chonburin Punaisen Ristin seuran johtaja.

Prapasara kertoi tarjoavansa lisätukea uhrille ja auttavansa häntä löytämään suojaa, kun hänen uutta taloaan rakennetaan uudelleen.

Tulipalon syytä ei paljastettu Thaimaan lehdistölle.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.