Golf: Kusuma nappaa lyijyn tuntemattomuudesta huolimatta Pattaya Country Clubilla

Kolminkertainen ammattikiertueen voittaja Kusuma Meechai nappasi johtoaseman EPSON Tourin tulokkaaseen Jaravee Boonchantiin ja Mind Muangkhumsakuliin 2.5 miljoonan Bt-TWT Open Road to World Ranking -kilpailun avauskierroksen jälkeen Pattaya Country Clubilla Chonburissa tiistaina.

27-vuotias Prachinburilainen korosti kierrostaan ​​kotkalla par 5 -reiällä nro 3, neljä birdietä yksinäistä bogeyä vastaan ​​12. päivänä aloittaakseen kampanjansa yhdeksännessä TWT-Openissa 67:llä par 72 6,542- pihan maisema.

”Kurssi on tällä viikolla melko haastava. Vihreä on melko kova ja tuulet melko voimakkaat", sanoi Kusuma, jonka paras yritys TWT:llä oli tasan toiseksi Panorama Golf and Country Clubilla Nakhon Ratchasimissa elokuussa.

"Olen melko tyytyväinen tapaan, jolla pelasin kolmannella reiällä. Löin 156 jaardia keulasta, ja vaikka en osunut vihreään seuraavassa laukauksessani, osuin kotkaan", lisäsi Kusuma, joka ei ole vielä juhlinut kruunua voiton jälkeen Thaimaan LPGA-tapahtumassa vuonna 2019.

”Rehellisesti sanottuna minulla ei ole suuria odotuksia tällä viikolla. En ole koskaan pelannut tällä kentällä ja se on melko hankalaa, varsinkin vihreällä. Minun on oltava varovainen", sanoi Kusuma, Kiinan LPGA-tapahtuman kerran voittaja Wuhanissa vuonna 2013.

68-vuotias Jaravee, joka voitti kauden päättyvän EPSON Tour Championshipin Floridassa viime kuussa, toipui hitaasta alun jälkeen ampuakseen kuusi birdietä, viisi käännöksen jälkeen, kaksi bogeyä vastaan ​​XNUMX:lla.

"En lyönyt vihreää paljoa, mutta onnistuin keksimään hyviä lyöntejä ylös ja alas ja tein useita birdietä takayhdeksännässä", sanoi Jaravee, joka käyttää tätä turnausta pelinsä muokkaamiseen ennen LPGA-karsintaa. tapahtuma Yhdysvalloissa.

”Rata on melko pitkä ja tuulee paljon. Vihreillä on paljon rinteitä, jotka ovat melko hankalia. Suunnitelmani on antaa itselleni niin paljon mahdollisuuksia kuin pystyn ja lähteä lintuihin”, lupaava thaimaalainen sanoi ja lisäsi, että EPSON Tourin kokemukset ovat hyödyttäneet hänen peliä.

”Olen oppinut olemaan kärsivällinen kurssin aikana. Jopa aloitin bogeyllä, yritin rauhoittua ja taistelin takaisin, Jaravee sanoi. Hänen kierroksensa 68 saavutti myös Mind, jolla oli kuusi birdietä ja kaksi bogeyä.

Laukauksen jälkeen 69:ssä olivat Nemittra Juntanaket ja Phannarai Meesom-us.

Tällä kaudella viisi kotimaista mestaruutta sanelenut Patcharajutar Kongkraphan avasi 70:llä, kolme laukausta johdosta jäljessä.

Yhdeksännen SAT-TWT Openin järjestää Thaimaan naisten ammattigolfyhdistys (Thai WPGA). Se valmistuu kolmen päivän vetopelimuodossa. 36 reiän jälkeen 60 parasta ja tasapelit etenevät viimeiselle kierrokselle, jossa he taistelevat voittajan palkintorahoista, 367,500 XNUMX Bt.

SAT-TWT Open Road to World Ranking -kilpailua sponsoroivat Thaimaan urheiluviranomainen, National Sports Development Fund, Siam Commercial Bank, P Overseas Steal (Public Company Limited), TDC Steel Group Co., Ltd. ja Pattaya Country Club. Fanit voivat seurata uutispäivityksiä ThaiWPGA Facebook -fanisivulla tai osoitteessa www.thaiwpga.com. Suoraa lähetystä voi seurata ThaiWPGA:n Facebook-fanisivulla torstaina 10. klo 8 alkaen.

----------

Thai Women's Professional Golf Association perustettiin tukemaan ja edistämään thaimaalaisten naisten golftoimintaa. Yhdistyksen tavoitteena on järjestää lähitulevaisuudessa paikallinen kiertue, jolla on maailmanluokan pisteitä ja joka tasoittaa tietä thaimaalaisille golfaajille kansainväliselle areenalle. Lisäksi thaimaalaiset naisten golfaajat voivat käyttää kiertuetta kehittääkseen taitojaan yleismaailmallisen standardin mukaiseksi. Lisäksi keskitason pelaajat voivat saada Challenger-matkoilta kokemusta, joka voi auttaa tuottamaan uuden sukupolven pelaajia ja samalla kehittää golfin henkilöstöresursseja ja systemaattista golforganisaatiota paikallisesti.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/