Thaimaan maahanmuuttovirasto käynnistää online-viisumilaajennuksen Bangkokista alkaen

Thaimaa -

  Thaimaan maahanmuuttovirasto on virallisesti käynnistänyt online-viisumin laajennuksen ulkomaalaisille, mikä heidän mukaansa kestää vain noin kolme minuuttia.

Maahanmuuttovirasto raportoi eilen (8. marraskuutath), että Thaimaan kuninkaallisen poliisin päällikkö kenraali Dumrongsak Kittiprapas on virallisesti lanseerannut "e-Extension" tai Electronics Extension of Temporary Stay in the Kingdom ensimmäistä kertaa Thaimaassa.

Kenraali Dumrongsak selitti: "Yli 200,000 XNUMX ulkomaalaista pidentää viisumiaan vuosittain. He kestivät jopa kaksi tuntia normaalissa prosessissa maahanmuuttokeskuksessa.

""e-Extension" on päivitetty prosessi, jossa ulkomaalaiset tekevät pyyntönsä ja maksavat laajennuksen verkossa ennen tapaamista maahanmuuttoviranomaisten kanssa henkilöllisyyden tarkistamiseksi. Sen jälkeen he saavat viisumitarrat kolmen minuutin sisällä”, kenraali Dumrongsak lisäsi.

”Olemme testannut verkkojärjestelmää ensimmäisen kerran 10. lokakuuta lähtienth tänä vuonna Bangkokissa asuville ulkomaalaisille 12 kategorian perusteella, jotka ovat:

 1. matkailu
 2. Julkisen koulun opettajat
 3. Käyminen julkisessa koulussa
 4. Palvelemassa valtion virastossa
 5. Takaisin Thaimaan kansalaisten maahan
 6. Asukkaan perheet
 7. lehdistö
 8. Valtion viraston kouluttaja ja tutkija
 9. Koneiden asennus ja korjaukset
 10. Lääkäriasiantuntijat
 11. Paikalla oleva ajoneuvon kuljettaja
 12. Suurlähetystön sertifioima ja pyydetty

Kaushik Ghosh, VFS Globalin Australia-Aasian aluejohtaja, sanoi: "Tämä on kätevä alusta, joka parantaa vierailijoiden kokemusta, joiden on pidennettävä oleskeluaan Thaimaassa."

Ulkomaalaiset voivat hakea oleskelun pidennystä verkossa osoitteessa Thaiextension.vfsevisa.com.

Ensimmäisessä vaiheessa ulkomaalaiset voivat saada viisumitarran Immigration Division 1:stä, Chaeng Wattanasta, rakennuksesta B, Lak Si District Bangkokista. Maahanmuuttovirasto aikoo laajentaa palvelua kattamaan kaikki maan alueet, mutta ei julkistanut aikataulua.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Pattayan, Chonburin ja Phuketin paikallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.