Valokuvakierros: Loy Krathong Pattayassa houkuttelee vierailijoita

Pattaya -

Seuraavat kuvat ovat meidän kiertueemme siitä, mitä Pattayalla tapahtui eilen 8. marraskuuta 2022 Loy Krathongin aikana.

Ensimmäiset valokuvat otettiin tungosta Pattaya Beachiltä, ​​joka oli eilen luultavasti suosituin Loy Krathong -paikka. Ranta oli täynnä ihmisiä, katukojuja ja aktiviteetteja, kuten konsertteja, paikallisia näytelmiä ja kauneuskilpailu.

Toinen paikka, joka ei ollut vähemmän lumoava ja hauska kuin ranta, oli Legenda Siam. Tällä sivustolla järjestettiin pieni paikallistyylinen messu, jossa oli kummitustalo, taidenäyttely, kauneuskilpailu ja monia, monia ruokakojuja. Sivusto houkutteli satoja ihmisiä, enimmäkseen paikallisia asukkaita, mutta se on todellakin todellinen helmi, joka jokaisen matkailijan tulee käydä Chonburissa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.