Lava-autonkuljettaja hyökkäsi rannalle veitsellä Sri Rachassa

Sriracha -

Pitkällä veitsellä varustettu kuorma-autonkuljettaja hyökkäsi rantailijan kimppuun Sri Rachassa viime yönä 7. marraskuuta.

Tapaus tapahtui varhaisessa Loy Krathongin työmaalla Ban Laem Chabang Beachillä Sri Rachan Thung Suklan osa-alueella Chonburissa.

Luottamuksellisuuttaan pyytänyt miesuhri kertoi Pattaya Newsille, että miespuolinen lava-autonkuljettaja hyökkäsi hänen kimppuunsa ollessaan ystäviensä kanssa rannalla.

Hyökkääjä oli Thaimaan kansalainen, joka ajoi valkoista lava-autoa, uhri kertoi. Nostettuaan kuorma-autonsa ylös, kuljettaja hyppäsi yhtäkkiä uhrin päälle ja leikkasi hänen oikean kyynärpäänsä veitsellä tuntemattomista syistä.

Uhri kertoi, ettei ollut koskaan tavannut hyökkääjää eikä tuntenut häntä. Vikattuaan uhrin kyynärpäätä epäilty pakeni lava-autollaan ja törmäsi useisiin jalankulkijoihin.

Uhri teki ilmoituksen Laem Chabangin poliisiasemalle. Lainvalvontaviranomaiset jäljittävät epäillyn rekisterikilpiä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.