Kokous, jossa keskustellaan Thaimaan ja Kiinan välisestä suurnopeusjunayhteyshankkeesta vuoden 2023 alussa

KUVA: Bangkok Insight

Kansallinen -

Liikenneministeri Saksayam Chidchobin mukaan tapaaminen, jossa keskustellaan Thaimaan ja Kiinan Laosin kautta yhdistävästä suurnopeusjunayhteyshankkeesta, järjestetään vuoden 2023 alussa.

Ministeri kertoi thaimaalaiselle medialle tämänpäiväisen valtioneuvoston kokouksen jälkeen, että Thaimaa valmistautuu pitämään Thaimaan ja Kiinan rautatieyhteistyösekakomitean 30. kokouksen mahdollisimman pian.

Aluksi kokous pidetään vuoden 2023 alkupuolella, liikenneministeri kertoi Thaimaan medialle antamatta tarkkaa päivämäärää.

Hän lisäsi myös, että Kiina on valmis auttamaan uuden sillan rakentamisessa projektia varten, noin 30 metrin päässä Thai-Lao-ystävyyssillasta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.