Neljätoista Etelä-Thaimaan maakuntaa kärsii tulvista, kun taas pohjoisessa on viileä sää

Thaimaa -

Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) raportoi, että neljätoista Etelä-Thaimaan maakuntaa kärsii tulvista, kun taas Thaimaan pohjoisosassa lämpötila on laskenut.

DDPM raportoi, että lounaismonsuuni on peittänyt Andamaanienmeren ja Thaimaanlahden aiheuttaen rankkasadetta ja tulvia. Korkeapaine on peittänyt Thaimaan pohjoisosan viime kuusta lähtien.

Neljätoista maakuntaa kärsii edelleen tulvista, jotka vaikuttavat yhteensä 180,442 XNUMX perheeseen. Samaan aikaan vedenpinnat ovat jatkaneet laskuaan.

Narathiwat on ilmoitettu tulvakatastrofialueeksi. Tulvat ovat tuhonneet monia paikallisia siltoja. Viranomaiset ovat auttaneet paikallisia asentamaan väliaikaisia ​​siltoja.

Thaimaan pohjoisosassa säät ovat laskeneet aamuisin jopa kahteen celsiusasteeseen kevyen sumun kera.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Pattayan, Chonburin ja Phuketin paikallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.