"Fashion Rocks - Me kaikki voimme auttaa tänä perjantaina

Pattaya, Thaimaa-

Rotary Club Pattaya International järjestää hyväntekeväisyystapahtuman 11. marraskuuta nimeltä "Fashion Rocks" Pattaya Hilton -hotellissa. Se on viihdyttävä ilta, jossa on muotinäytös ja livebändi ennen ja jälkeen sekä monia muita kohokohtia.

 

Jokainen on nähnyt, kuullut ja nähnyt jonkinlaista seksuaalista hyväksikäyttöä tai häirintää. Se on ympärillämme joka päivä. Järjestämme tapahtuman, jossa kerätään varoja hyväksikäytetyille lapsille, nuorille naisille, tytöille ja äideille, ihmiskaupan uhreille ja seksiteollisuudesta paenneille. Tarvitsemme jäsentemme ja ystäviemme tukea auttaaksemme näitä ihmisiä asunnossa, terveydenhuollossa ja kouluttaa nuoria poikia ja tyttöjä heidän tulevaisuudestaan ​​sekä opettaa heille uusia taitoja työllistymiseen. Tämä auttaa myös löytämään paikkoja kouluista lapsille, kun heidän äitinsä työskentelee, ja kouluttaa heitä sosiaalijärjestelmästä.

 

Liput maksavat thb 1800 wSisältää kansainvälisen buffetin. Viinin vapaa virtaus.
Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen rcpattayainternational@gmail.com. Tai soita Janalle numeroon 065 4905153
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/