Pattayan kansainvälinen perhesuunnittelukonferenssi on vain viikon päässä

Pattaya City, Thaimaa: – HE Anutin Charnvirakul, varapääministeri ja kansanterveysministeri, toimii puheenjohtajana avajaisissa Kansainvälinen perhesuunnittelukonferenssi 2022 (ICFP2022), maailman suurin perhesuunnittelua (FP) sekä seksuaali- ja lisääntymisterveyttä ja -oikeuksia (SRHR) käsittelevä tieteellinen konferenssi maanantaina 14 klo 2022. at Ishayoiden opettaman Pattayan messu- ja kongressihalli (PEACH), Royal Cliff Hotel, Pattaya.

ICFP2022 on suunniteltu tapahtuvaksi neljä konferenssipäivää 14.-17, ja tuo yhteen enemmän kuin 3,500 maailmanlaajuisia päättäjiä, tutkijoita, aktivisteja ja puolestapuhujia yli 125:stä maista Pattayalle.  

Konferenssin isäntänä ovat Thaimaan kansanterveysministeriö; Royal Thai College of Obstetricians and Gynecologists (RTCOG); Population and Community Development Association (PDA); ja Bill & Melinda Gates Institute for Population & Reproductive Health Johns Hopkins Bloomberg School of Public Healthissa (USA).

ICFP2022:n teema tänä vuonna, "Perhesuunnittelu ja yleinen terveydenhuolto: innovoi. Tee yhteistyötä. Kiihdytä" tarkastellaan tärkeitä tapoja, joita perhesuunnittelu tukee ja risteää yleisen terveydenhuollon kanssa. Konferenssi tulee maailmanlaajuisen kansanterveyden kriittisessä risteyskohdassa ja tarjoaa johtajille alustan määritellä omansa FP2030 virstanpylväät ja sitoumukset kestävän kehityksen strategian 2030 taustalla.

ICFP2022 Thaimaan mediaohjelma

Maanantai, marraskuu 14, 2022

 • 15:30 - 16:30: pre-Avaus seremonia Lehdistötilaisuus mukana johtavat osallistujat, mukaan lukien:
  • HE Anutin Charnvirakul, varapääministeri ja kansanterveysministeri 
  • Thawatchai Srithong, Cholburin kuvernööri
  • Poramet Ngampichet, Pattayan pormestari 
  • Mr. Mechai Viravaidya, perustaja ja puheenjohtaja väestö ja Community Development Association (PDA)
  • Kliininen emeritusprofessori Dr. Wittaya Titapan, Royal Thai College of Obstetricians and Gynecologists (RTCOG) presidentti
 • 16:30 - 18:00: Avaus seremonia Sisältää paikallista viihdettä sekä perhesuunnittelun asiantuntijoita, päättäjiä ja tekijöitä.
 • Klo 18 – 00 Tervetuliaisvastaanotto isännöi Pattayan kaupungin pormestarin toimisto toivottaa edustajat tervetulleiksi Pattayaan tarjoamalla erilaisia ​​ruokia, juomia ja viihdettä.

Tiistai, marraskuu 15, 2022

 • 10: 15 - 11: 35: Tieteellinen ohjelma: FP Thaimaassa. Vilkas keskustelu perhesuunnittelusta Thaimaassa, mukaan lukien FP:n kehitys ja integroituminen maan terveydenhuoltojärjestelmään sekä onnistumiset epätavanomaisten strategioiden kautta ja Thaimaan tulevaisuuden demografiset haasteet. 
 • Mahdollisuudet haastatella edustajia UNFPA uutisessa, että maailman väestöstä ennustetaan saavuttavan 8 miljardia 15. marraskuuta.

Maanantai-torstai 14.-17

 • 8 – 00: Kuninkaallinen messuhalli esittelee historiallisia virstanpylväitä, ehkäisyinnovaatioita ja Thaimaassa perhesuunnittelun kautta saavutettuja sosiaalisia etuja. 

Kaikki ICFP2022-tapahtumat järjestetään klo Pattaya Exhibition and Convention Hall (PEACH) sekä tehdä virtuaalisesti kautta www.icfp2022.org

 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/