Phuketin matkailujohtajat haluavat halvempia kotimaan lentoja matkailun edistämiseksi

Phuket, Thaimaa-

Phuketin matkailujohtajat ovat keskustelleet Thaimaan hallituksen ja lentoyhtiöiden johtajien kanssa yrittääkseen löytää ratkaisuja heidän mukaansa kalliiksi kotimaan lennoille.

Phuket Tourism Business Associationin neuvottelukunnan puheenjohtajan Poomkit Raktae Ngamin mukaan matkailujohtajat ovat melko tyytyväisiä kansainvälisen matkailun ja ulkomaisten matkailijoiden elpymiseen erityisesti Venäjältä, Intiasta, Malesiasta, Australiasta ja muista lähialueista.

Phuket Express kirjoitti aiemmin tänään ennusteista Venäjän nopeasti kasvavasta matkailusta mutta Poomkit päähuoli on kotimainen matkailu, ei kansainvälinen.

Poomkitin mukaan rantojen lähellä sijaitsevien hotellien käyttöaste on ollut erittäin hyvä, kun taas kauempana olevat hotellit ovat olleet vakaita, mutta parantamisen varaa. Yksi este on se, että Thaimaan kotimaan lennot pysyvät kalliina matkailualan johtajien näkökulmasta ja että jos sopia tarjouksia tai erikoistarjouksia hinnan alentamiseksi, saapuisi enemmän kotimaan matkailijoita.

Poomkit ja muut matkailualan yrittäjät ovat tavanneet asianomaisten lentoyhtiöiden ja thaimaalaisten johtajia yrittääkseen löytää ratkaisuja ongelmaan, vaikka Poomkit myöntää ymmärtävänsä lentoyhtiöiden vaikeudet, jotka johtuvat korkeista polttoaineiden hinnoista ja joistakin markkinoista, jotka eivät ole vielä täysin auki lennoille tai näytteilleasettajille. hitaampi elpyminen, kuten Kiina ja Amerikka.

Poomkit sanoo, että asiaankuuluvat päättäjät toivovat edistyvänsä ennen kuin joulusesonki on täydessä vauhdissa muutaman viikon kuluttua.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Phuket Expressissä, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Pattayan, Chonburin ja Phuketin paikallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.