Pattayan poliisi tehostaa Loy Krathongin turvallisuutta

Pattaya, Thaimaa -

Pattayan poliisi on tehostanut vakavasti Loy Krathongin turvallisuutta ja ilmoittanut Pattaya Newsille, että heillä on tapahtumassa useita painopistealueita.

Katso videoversio napsauttamalla tätä.

Loy Krathong putoaa huomenna, 8. marraskuuta, ja useimmat juhlat järjestetään noin klo 5. Suosituimmat alueet ovat Pattayan ja Jomtienin rannat, Wat Suttawas ja Mapprachan Lake.

Pattayan poliisi piti suuren kokouksen tänä iltapäivänä, marraskuun 7. päivänä, jossa kerrottiin festivaalin varotoimet.

Näitä ovat kaikkien taivaslyhtyjen kieltäminen mahdollisten palovaaran vuoksi, ilotulitteiden kieltäminen, alkoholin kieltäminen tapahtuma-alueilla, tupakoinnin kieltäminen tapahtumaalueilla (mukaan lukien kannabis) sekä yöelämän ja viihdepaikkojen sulkeminen laillisina aikoina keskiyön ja kello 2:n välillä riippuen siitä, mitä vyöhykkeelle, johon tapahtumapaikka kuuluu.

Beach Roadilla on myös tarkastuspisteitä, joissa etsitään mahdollisia laittomia huumeita tai aseita sekä rattijuopumusta tapahtuman aikana. Suuria tiesulkuja ei ole, mutta liikenteen odotetaan olevan merkittävää festivaalin aikana.

Turvallista ja onnellista Loy Krathongia.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/