Venäjän markkinat elpyvät voimakkaasti Phuketiin, sanovat matkailuviranomaiset olevan ykkönen neljännellä vuosineljänneksellä

Phuket, Thaimaa-

Phuketin matkailualan huippuvirkamiesten mukaan Venäjän markkinat ovat elpyneet voimakkaasti viime aikoina ja niiden odotetaan olevan Phuketin ykkösmarkkinat neljännelle neljännekselle, jota kutsutaan myös sesonkiksi.

Mr. Rangsiman Kingkaew, Phuket Tourism Business Associationin toiminnanjohtaja, puhui Phuket Expressin kanssa ja sanoi seuraavaa:

”Ennen COVID-19:ää Venäjän markkinat olivat Phuketin toisella sijalla Kiinan markkinoiden jälkeen. Kiina noudattaa edelleen Covid-Zero-politiikkaa, joka on vähentänyt Kiinasta tulevan matkailun lähes nollaan. He eivät osoita merkkejä tämän politiikan löystymisestä lähitulevaisuudessa."

”Venäjällä on ollut oma osuutensa matkailua hillitsevistä ongelmista erityisesti Ukrainan meneillään olevan sodan vuoksi, mutta Thaimaa on säilyttänyt puolueettoman kannan tähän konfliktiin ja sen seurauksena sallii edelleen venäläiset lennot ja venäläiset turistit. Kolme suurta venäläistä lentoyhtiötä lentää tällä hetkellä suoraan Phuketiin. Olemme nähneet venäläisten matkailijoiden, erityisesti nuorempien venäläisten, määrän lisääntyneen merkittävästi.

"Nykyisten saapuvien ja mallien perusteella ennustamme noin 50,000 100,000 venäläistä turistia saapuvan Phuketiin marraskuun aikana. Ennen Covidia tämä oli noin 4 XNUMX kuukaudessa, mutta ymmärrämme, että tilanne ei ole sama. Siitä huolimatta tämä vie heidät intialaisten ja malesialaisten kaltaisten markkinoiden edelle, jos suuntaus jatkuu, jolloin venäläiset ovat Phuketin suurin markkina-alue neljännellä neljänneksellä. Rangsiman päätti.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Phuket Expressissä, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.