Kuljettaja loukkaantui kahden suuren perävaunun törmäyksessä Sri Rachassa – VIDEO

Si Racha -

Kuljettaja loukkaantui kahden suuren perävaunun törmättyä Sri R:ssäacha.

Sri Rachan poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta perjantaina (4th) Bypass Road 7:n osassa 2 ostoskeskuksen edessä Sri Rachassa.

Pelastuslaitokset ja Pattaya News saapuivat paikalle etsimään vaurioituneita perävaunuja tien varresta. Yhdestä kuorma-autosta havaittiin vuotavan kaasua.

Yksi perävaunun kuljettajista oli saanut vakavia, mutta ei hengenvaarallisia vammoja. Hänet vietiin paikalliseen sairaalaan.

Todistaja, Mr. Yotin Chindee, 31, kertoi Pattaya Newsille, että hän pysäköi Volvo-sedanin tien viereen syödessään läheisessä ravintolassa. Hän kuuli kovaa kolahdusta ennen kuin sai selville, että myös hänen sedaninsa oli osunut.

Toinen perävaunun kuljettaja, joka ei loukkaantunut, kertoi pitävänsä tauon ennen onnettomuutta. Poliisin mukaan vastuussa olevaa perävaunun kuljettajaa syytetään huolimattomasta ajamisesta, joka aiheutti vammoja ja vahinkoja.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.