Pattayan poliisi ja maahanmuuttoviranomaiset tiukentavat oleskeluaikaa ylittävien ulkomaalaisten valvontaa

Pattaya -

Pattayan lainvalvonta- ja maahanmuuttoviranomaiset ovat lisänneet partiointia ulkomaalaisten parissa, jotka ovat saaneet jäädä kaupunkiin kauemmin, eivätkä he ole hyvässä äskettäin yökerhoissa, joissa on ollut mukana ulkomaalaisia, jotka ovat ylittäneet oleskeluajan.

Poliisi ja maahanmuuttoviranomaiset tarkastivat useita yökerhoja ja gogoja Pattaya Walking Streetillä Etelä-Pattayalla kello 10 perjantaina 4. marraskuuta etsiessään ulkomaisia ​​turisteja, jotka olisivat saaneet jäädä viisuminsa yli.

Tarkastuksen johti Pol. Eversti Thanawat Poolsawat, Chonburin maahanmuuttoviraston päällikkö, ja Pol. Eversti Kunlachart Kunlachai, Pattayan poliisiaseman poliisipäällikkö. Partio tuli sen jälkeen, kun poliisi havaitsi, että monet viime aikoina tapaukset liittyivät oleskeluajan ylittäneisiin ulkomaalaisiin, kuten sieppaus-lunnas kiinalaisen turistin tapaus, jossa väitetty sieppaaja oli viipynyt viisumissaan yli 400 päivää.

Virkamiehet pyysivät satunnaisesti katsomaan turistien henkilökortteja ja passeja varmistaakseen, etteivät he ole jääneet yli oleskelun. Poliisi korosti myös turisteille, että on tärkeää pitää aina mukana henkilöllisyystodistus, jossa on kopio passin leimasta. Thaimaan kansalaiset tarkastettiin sen varmistamiseksi, että he olivat täysi-ikäisiä yökerhoissa ja baareissa.

Tarkastuspoliisi muistutti tapahtumapaikan pitäjiä noudattamaan lakeja, kuten olemaan päästämättä alaikäisiä tapahtumapaikkoihin tai myymään laittomia huumeita. Myös luvat tarkastettiin tarkastetuissa paikoissa.

Poliisin mukaan ketään turisteja ei ollut pidätetty oleskelun ylittämisestä eilen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.