43 teini-ikäistä pidätettiin kahdessa väitetyssä huumejuhlissa Sattahipin alueella

KUVA: นักข่าว เมืองชล

Sattahip, Chonburi -

Chonburin poliisi tyrmäsi kaksi väitettyä huumejuhlaa Sattahipin alueella ja pidätti yli 43 teini-ikäistä, enimmäkseen alle 18-vuotiaita.

Chonburin poliisi, jota johtaa Pol. Kenraalimajuri Kittanate Thanananthavisin, Chonburin poliisin päällikkö, järjesti lehdistötilaisuuden ilmoittaakseen 43 teini-ikäisen massiivisesta pidätyksestä, joiden väitettiin sekoittuneen kahdessa nimettömässä lomakeskuksessa Sattahipin alueella järjestääkseen huumejuhlia.

KUVA: นักข่าว เมืองชล

Osapuolten poistamisoperaatio tapahtui torstaina 2.30. marraskuuta kello 3, kun poliisi sai vihjeen huolestuneilta kansalaisilta.

Lomakeskukset sijaitsivat Sattahipin Phlu Ta Luangin osa-alueella Chonburissa. Poliisit ryntäsivät ensimmäiseen keinoon löytääkseen 26 teini-ikäistä, joiden väitettiin ottavan laittomia huumeita sisältä. Heistä 17 oli miehiä ja 9 naisia. Neljä heistä oli vielä alle 18-vuotiaita.

KUVA: นักข่าว เมืองชล

Poliisi löysi ja lisäsi useita ketamiinipusseja, kotitekoisen käsiase, 20 luotia ja auton. Pidätetyt teini-ikäiset kävivät läpi huumetestit, joiden mukaan useimmat olivat positiivisia.

Sitten Chonburin poliisi teki ratsian toiseen lomakeskukseen ja pidätti 17 teini-ikäistä (10 miestä ja 7 naista). Heistä yhdeksän oli alle 18-vuotiaita. Jotkut teini-ikäiset olivat poliisin mukaan edelleen huumeiden vaikutuksen alaisena pidätyksen aikana.

Pol. Kenraalimajuri Kittanate sanoi konferenssissa, että hän asettaa syytteeseen kaikki epäillyt.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.