PÄIVITYS: Chonburissa liikenneonnettomuudessa kuollut australialainen mies on kuuluisa surffilautasuunnittelija

KUVA: Thaiger

Mueangin alue, Chonburi -

Australialainen mies, joka törmäsi kuolemaan ison pyöränsä sähköpylvääseen yrittäessään välttää kuorma-auton kääntymistä risteyksessä, on kuuluisa surffilautasuunnittelija.

Edellinen tarinamme:

Australialainen iso pyöräilijä kuoli yrittäessään väistää kuorma-autoa suurella nopeudella ja törmättyään sähköpylvääseen.

Nyt päivitykseemme:

Uhri tunnistetaan Kym Thompsoniksi. Viime tiistaina, 1. marraskuuta, hänet todettiin traagisesti kuolleeksi onnettomuuspaikalla murtuneesta kaulasta, käsistä ja jaloista törmättyään ison pyöränsä sähköpylvääseen.

KUVA: Thaiger

CCTV-materiaalissa uhri yritti välttää kuorma-autoa, joka oli ajautunut kujalle keskellä risteystä.

Thompsan on kotoisin Torquaystä Victoriasta. Perustettuaan surffausbrändin Water Cooled 1970-luvulla hän päätti muuttaa Thaimaahan, jossa hän työskenteli paikallisen Cobra-brändin kanssa.

Saatuaan tietää hänen kuolemastaan, hänen yrityksensä sanoi lausunnossaan:

"Kym oli yksi Cobra Core Teamin jäsenistä. Hän tuli Cobraan Water Cooled -brändillään Australiasta 80-luvulla haaveenaan muotoilla upeita lautoja ja kehittää massatuotantoratkaisua surffilautateollisuudelle.

"Kym saavutti nämä tavoitteet ja monet muut matkan varrella, todellinen alan legenda, jota monet kaipaavat. Osanottoni koko Thompson-klaanille."

KUVA: Australian National Surfing Museum

Thompsonin hautajaiset pidetään Samnak Bokin temppelissä Chonburissa ennen hänen tuhkaustaan ​​6. marraskuuta.

Lähde: Thaimaalainen

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.