Hyvää Deepavali 2022 Little Indiassa, Bangkokissa

Hyvää Deepavali 2022 Little Indiassa, Bangkokissa

Diwali-kausi 2022 oli historiallinen tilaisuus Thaimaan intialaisille. Ensimmäistä kertaa Bangkokin pääkaupunkiseudun hallinto - juuri valitun kuvernöörin Khun Chadchart Sittipuntin aktiivisella kannustuksella - järjesti kolmipäiväisen tapahtuman "Deepawali 3" 2022.-21. lokakuuta Pikku-Intiassa Phauratin alueella.

Vishwa Hindu Parishad Association Thailand oli ylpeä saadessaan olla isäntänä yhdessä IAT:n kanssa. Sponsorit tulivat kehumaan ja tukemaan tätä avajaisjuhlaa virallisella tasolla.

Kokonainen Klong Ong Ang -alueen viereinen alue oli varattu tapahtumaa varten. Kahteen osaan jaettu alue toimi markkinapaikkana, jossa myytiin tyypillistä perinteistä ruokaa, vaatteita ja asusteita. Toinen kokonaan VHP:n järjestämä alue toimi paratiisi jumalallisen inspiraation saaneille. Lord Ganeshan, viisauden jumalan, upea asetelma, jota Thaimaassa palvottiin laajalti esteiden poistajana, otti eniten tilaa. Mukana oli myös Mata Laxmi, vaurauden ja vaurauden jumalatar, jota kaikki hindut rukoilevat Diwalin aikana.

Suosituimpia myyntikojuja olivat ilmainen Mehandi (henna), ilmaista teetä ja välipaloja kaikille sekä kukka- ja Loy Krathong -kojuja. ISKCONin ylenpalttinen joukkue tanssi pois Lord Krishnan kunniaksi. Monet jäsenistämme, vierailijoistamme ja VVIP-vieraistamme sopivat heihin askel askeleelta. Brahmakumarit levittivät myös sanomaansa rauhasta, rakkaudesta ja veljeydestä.

Jokailtainen kulttuuriohjelma näki väkijoukon ihmisiä, jotka saivat vilauksen Intian upeista perinteistä ja kulttuurista kansantanssien ja klassisen laulun kautta. Suurin kohokohta oli, että vielä yksinumeroisessa ikäryhmässä olevat lapset lukivat shlokoja Bhagawad Geetalta ja selittivät sitten merkityksen – kaikki ilman lukemista!

Kävijämäärä oli monta kertaa odotettua suurempi ja ylitti 100,000 XNUMX rajan. Korkea-arvoiset virkamiehet Bangkokin kuvernööriltä Chadchart Sittipuntilta muille virkamiehille toivotettiin lämpimästi tervetulleiksi.

VHP Association Thailand kiittää BMA:ta ja kuvernööriä yhteistyöstä ja tekee tästä vuosittaisesta tapahtumasta suuremman ja paremman.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/