Kuunpimennys tapahtuu Loy Krathongin yönä Thaimaassa

Bangkok, Thaimaa-

Thaimaan kansallinen tähtitieteellinen tutkimuslaitos paljasti, että Loy Krathongin päivänä (8. marraskuuta 2022) tapahtuu "kuunpimennys". Toisin kuin auringonpimennys, kuunpimennys voidaan nähdä paljaalla silmällä ilman suojaa.

Tänä vuonna kuunpimennys tapahtuu klo 15.02-20.56 (Thaimaan aikaa), mutta ensimmäisen osan aikana se on itäisen horisontin alapuolella.
Kuu nousee horisontista klo 17.44, mikä on täydellisen pimennyksen alku, jolloin kuu näyttää tiilenpunaiselta. Maksimipimennys päättyy noin klo 18.44, mutta kuu pysyy edelleen Maan varjossa pari tuntia.
Tämä tapahtuu, kun miljoonat ihmiset juhlivat Loy Krathong -juhlaa kaikkialla Thaimaassa, myös Pattayassa. Kaupunki suunnittelee suurta Loy Krathong -tapahtumaa, vaikka siinä on myös useita sääntöjä ja rajoituksia, kuten täällä näkyy.
Tämä on ensimmäinen suuri Loy Krathong Thaimaassa ilman Covid-19-sääntöjä ja rajoituksia sitten vuoden 2019.
Thaimaan virallinen PR-toimisto jakoi osan tämän artikkelin tiedoista. 
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/