Thaimaan maanviljelijät vaativat kannabiksen politiikan lopettamista ja lopullisen lakiehdotuksen hyväksymistä

KUVA: INN News

Bangkok, Thaimaa -

Merkittävät thaimaalaiset maatalousjärjestöt ja kannabisyritysten johtajat pyytävät thaimaalaisia ​​poliitikkoja lopettamaan viivästyneen kannabislakiluonnoksen politisoinnin ja hyväksymään lain.

Prapat Panyachatraksa, National Farmers' Councilin puheenjohtaja ja Ong-art Panyachatraksa, Organic Phet Lanna Farman omistaja ja RG420 kannabismyymälän kumppani Khao San Roadilla Bangkokissa, julkaisivat lausuntonsa lehdistölle eilen maanantaina 31. lokakuuta. .

Lakiesitys, joka antaisi kannabisyritysten omistajille ja maanviljelijöille kipeästi kaivattuja kohuja ja säännöksiä, on ollut lykätty syyskuusta lähtien. sen jälkeen, kun enimmäkseen demokraattien ja Pheu Thai -puolueen jäsenten koalitio äänesti sen poistamisen puolesta nykyisestä käsittelystä.

Tämän seurauksena kannabis toimii tällä hetkellä harmaalla alueella, jolla ei ole lähes lainkaan sääntöjä ja määräyksiä. Prapatin mukaan tämä on kuitenkin aiheuttanut merkittävää epävarmuutta yritysten omistajien ja maanviljelijöiden kanssa, jotka investoivat miljardeja eri puolilla maata nousevaan kannabisteollisuuteen.

Prapat ja kannattajat aikovat lähettää virallisen vetoomuksen parlamentin presidentille Chuan Leekpaille ja kaikkien poliittisten puolueiden johtajille keskiviikkona 3. marraskuuta ja kehottaa yleisöä liittymään häneen. Vetoomuksessa kehotetaan johtajia jättämään syrjään erimielisyytensä ja hyväksymään lakiehdotus, mikä lopettaa Prapatin kutsuman politisoinnin ja uhkaukset kieltää kannabis kokonaan Thaimaassa ja tehdä kasvista jälleen huumeen.

Kannabis on ollut Thaimaassa dekriminalisoitu kesäkuusta lähtien, mutta jatkuva poliittisten ryhmien välinen riita dekriminalisoinnista on viivästynyt lopullisessa laskussa.

Jotkut ryhmät, kuten Pheu Thai, ovat uhanneet yrittää kriminalisoida kannabiksen, mutta Prapat ja laillisen kannabiksen kannattajat sanovat, että tämä toimenpide vahingoittaisi miljoonia ihmisiä, jotka ovat nyt mukana laillisessa kannabisteollisuudessa, ja maksaisi taloudelle välittömästi 50 miljardia bahtia. Kannabiksen kiellon kannattajat väittävät, että se ei ole poliittista, vaan että he tekevät sen ihmisten terveyden ja nuorten suojelemiseksi.

Pheu Thai kannattaa kannabiksen kieltämistä harkitsi jopa ehdotusta yrittää suoraan hajottaa Bhumjaithai-puolue, johti kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul, mutta lopetti yrityksen yhdessä päivässä sen jälkeen, kun molempien puolueiden viha siirtoa kohtaan. Anutin oli Bhumjaithai-puolueen ydinlupauksen, kannabiksen dekriminalisoinnin päätekijä.

Toistaiseksi, koska määräyksiä ja sääntöjä ei ole vahvistettu, arviolta yli 300 ja nopeasti kasvavaa lääkettä, kahvilaa ja kannabiskauppaa on nyt auki pelkästään Pattayalla, ja monissa niistä näyttää kukoistavan liiketoiminta. Lopullisten määräysten puuttuessa ja uhattuna laitoksen uudelleenkiellosta, tulevaisuus voi kuitenkin mennä savuksi.

KUVA: INN News
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/