Intialaiset liikemiehet investoivat 25 miljoonaa bahtia Kaakkois-Aasian suurimman intialaisen ravintolan avaamiseen Pattayalle

Pattaya —

Kaksi intialaista liikemiestä sijoitti 25 miljoonaa bahtia Kaakkois-Aasian suurimman intialaisen ravintolan avaamiseen.MumbaiSe”, Pattayalla.

MumbaiSe sijaitsee Stardice Pubissa Pattaya-Naklua-tien varrella. Se piti virallisen avajaisseremonian klo 7 viime lauantaina 29. lokakuuta, ja monet Pattayan virkamiehet osallistuivat, mukaan lukien pormestari Poramese Ngampiches.

Robin Virdi ja Mihar Amit Desai perustivat Mumbaisen palvelemaan kaikkia kansallisuuksia edustavia asiakkaita, jotka vierailevat Pattayalla lomalla ja haluavat kokea aitoja intialaisia ​​ruokia.

Päivittäin klo 12 avattavaan paikkaan mahtuu yli 800 asiakasta ja sinne on erittäin helppo tulla. Ota yhteyttä 081-8497057 tai 063-2437570 saadaksesi lisätietoja.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==--

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.