Thaimaan viikko tarkastelussa: Poliisi ratsastaa kiinalaisomistuksessa oleviin laittomiin yökerhoihin Bangkokissa, Talvi Thaimaassa alkaa ja paljon muuta

KUVA: Matichon

Tässä on katsaus alkuun KANSALLINEN tarinoita, jotka Pattaya News/TPN National -joukkueemme on valinnut viime viikolta, lokakuun 24. ja 31. päivän välisenä aikana, ja joitain kommentteja. Niillä ei ole erityistä merkitystä, mutta ne on listattu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

KUVA: Kaooon

1. Yannawan piirin superintendentti erotettiin virastaan ​​Kiinan omistamaan laittomaan yökerhoon Bangkokissa keskiviikkona tehdyn suuren ratsian jälkeen

Bangkokin suuri yökerhorasi paljasti, että kiinalainen liikemies toimi laittomasti tapahtumapaikalla piirin poliisipäällikön Thanachot Rerkdeen tunnustuksella, jonka uskottiin saaneen lahjontaa baarin omistajalta. Sadalla asiakkaalla, joista suurin osa oli kiinalaisia, todettiin myös huumeiden väärinkäyttö. Tapaus herätti Thaimaan sosiaalisessa mediassa kritiikkiä ja kommentteja poliisin velvollisuudesta ja Thaimaan lakijärjestelmästä.

Yannawan piirin superintendentti erotettiin virastaan ​​Kiinan omistamaan laittomaan yökerhoon Bangkokissa keskiviikkona tehdyn suuren ratsian jälkeen

2. Talvi alkaa Thaimaassa lauantaina 29. lokakuuta, Thaimaan ilmatieteen laitos kertoo

On virallista, että talvi on alkanut viime lauantaina kylmemmillä lämpötiloilla suurimmassa osassa Thaimaata. Sadetta on kuitenkin odotettavissa eteläisissä maakunnissa. Thaimaan ilmatieteen laitoksen mukaan keskilämpötilan odotetaan olevan noin 20 celsiusastetta ja kylmin kausi on joulukuusta 2022 tammikuuhun 2023.

Talvi alkaa Thaimaassa lauantaina 29. lokakuuta, Thaimaan ilmatieteen laitos kertoo

3. Thaimaa hyväksyy virallisesti kannabiksen ja hampunsiementen tuonnin

Maatalousministeriö julkaisi perjantaina Royal Gazettessa lausuntonsa kannabiksen ja hampunsiementen tuonnista ehdoin. Lyhyesti sanottuna siemeniä ei saa olla geneettisesti muunneltuja ilman saastumista, ja ne voidaan tuoda kuningaskuntaan mistä tahansa maasta. Tuonnin yhteydessä on esitettävä siementen mukana kasvinsuojelutodistus ja siemenille on läpäistävä ministeriön viranomaisten seulonta.

Thaimaa hyväksyy virallisesti kannabiksen ja hampunsiementen tuonnin

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

Psst… haluatko nähdä lisää? Katso TikTok täältä

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.