Thaimaan sivistyneen puolueen johtaja Mongkolkit esittää oikeusasiamiehelle pyynnön vaatia perustuslakituomioistuinta harkitsemaan, onko hallituksen päätös ulkomaalaisen maan omistuksesta perustuslain mukainen

KUVA: Thaipost

Bangkok -

Thaimaan sivistyneen puolueen johtaja Mongkolkit Suksintharanon esitti maanantaina 31. lokakuuta oikeusasiamiehelle pyynnön, jossa hän kehotti perustuslakituomioistuinta kumoamaan hallituksen päätöksen, joka antaa ulkomaalaisille oikeuden pitää maanomistusoikeutta yhdelle raille.

Puolueen johtaja ilmaisi näkemyksensä, että Thaimaassa 25. lokakuuta käsitellyn ulkomaalaisen maanomistuksen mukaan hän – maata rakastavana ja vaalivana thaimaalaisena ei suostunut hallituksen näkemykseen, koska thaimaalaiset esi-isät olivat uhraaneet verensä ja lihansa. suojelemaan tätä maata henkillä.

Siksi hän oli esittänyt perustuslakituomioistuimelle oikeusasiamiehelle pyynnön selvittää, oliko hallituksen päätös perustuslakituomioistuimen 1 artiklan vastainen, koska Thaimaa on yksi ja jakamaton kuningaskunta, joka on erottamaton.

Lisäksi pyynnössä kehotettiin viranomaisia ​​tutkimaan, onko ulkomaalaisten salliminen sijoittaa valtion obligaatioihin enintään 40 miljoonalla bahtilla perustuslain vastaista vai ei.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.