Anutin äänestettiin sopivaksi poliittiseksi johtajaksi, joka seisoo sosiaalisten konfliktien yläpuolella, Thaimaan "Super Poll" raportoi.

Kansallinen -

Suurin osa äänestäneistä on äänestänyt Anutin Charnvirakulia sopivaksi poliittiseksi johtajaksi, joka oli sosiaalisten konfliktien yläpuolella Super Poll -kyselyn tuloksen mukaan sunnuntaina 30. lokakuuta.

2,016 35.8 valitusta äänestäjästä XNUMX prosenttia valitsi Anutin Charnvirakulin, varapääministerin ja Bhumjaithai-puolueen johtajan, poliittiseksi johtajaksi sosiaalisten konfliktien yläpuolella. Yksi kyselyssä esitetyistä syistä oli se, että Anutinilla ei ole ollut konflikteja kenenkään kanssa, hän puhuu vähän eikä syyttänyt häntä moittineita.

Osa äänestäjien esittämistä syistä kuuluu seuraavasti: ”Hän oli hyväsydäminen henkilö, jolla oli panos moniin ihmishenkiin ja joka mahdollisesti ratkaisi Covid-19-kriisin ja paransi kansanterveysjärjestelmää. Hän oli myös ystävällinen paikallisia asukkaita kohtaan, erittäin taitava, varakas ja piti rikkaista ihmisistä.

Toisella sijalla 29.7 prosentin osuus oli pääministeri Prayut Chan-O'Cha ja kolmannella, noin 13.1 prosentilla, oli Pheu Thai -puolueen johtaja Paetongtarn Shinawatra.

Lisäksi, kun kysytään Thaimaan sosiaalisten konfliktien pääsyytä, enemmistö, vastuussa 66.1 prosentista, toteaa, että maan korkeinta instituutiota vastaan ​​kohdistuva kunnianloukkaus on tärkein konfliktien syy Thaimaan yhteiskunnassa, jota seuraa 53.4 prosenttia poliittisista ryhmistä. jotka saivat rahaa vaikutusvaltaisilta ulkomaalaisilta, 41.9 prosenttia demokratialiikkeestä, 32.0 prosenttia institutionaalisen uudistuksen liikkeestä, 26.2 prosenttia vuoden 2014 sotilasvallankaappauksesta ja 23.7 prosenttia konsolidoinnista, monopolista liike-, energia-, elintarvike- ja viestintäalalla.

Kaikki mielipiteet olivat äänestäjien omia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.