Mies puukotti entisen tyttöystävänsä kuoliaaksi Chonburissa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Chonburi -

26-vuotiaan naisen puukotti kuoliaaksi hänen mustasukkainen, väkivaltainen ex-poikaystävänsä, joka turhautui, kun hänen kerrottiin kieltäytyneen auttamasta häntä maksamaan velkoja eron jälkeen.

Kohtalokas puukotus tapahtui viime yönä, 27. lokakuuta, Ban Buengin osa-alueella Ban Buengin alueella, Chonburissa.

KUVA: หนังสือพิมพ์รายวัน สยามประชารัฐ

Pelastajat antoivat lääketieteellistä apua uhrille Sasiampai Chailangalle, jota puukotettiin neljä kertaa selkään ja vatsaan, mutta hän lopulta kuoli vammoihinsa ja kuoli. Pelastajien mukaan veitsi oli vielä jumissa naisen vatsassa ennen heidän saapumistaan.

Uhrin ystävä B (Alias) kertoi poliisille, että Sasiampai ja tämä ajoivat moottoripyörällä eivätkä tienneet miehestä, jonka B uskoi olevan ystävänsä ex-poikaystävä, joka seurasi heitä. Heti kun he saavuttivat jyrkän kaarteen ja hidastivat vauhtiaan lähellä pysähdystä, epäilty nousi pyöränsä selästä ja ryntäsi puukottaakseen Sasiampaita toistuvasti selkään, kunnes tämä kaatui, ja puukotti sitten häntä uudelleen vatsaan ennen kuin pakeni pyörällään.

KUVA: หนังสือพิมพ์รายวัน สยามประชารัฐ
Ban Buengin poliisi kuulusteli uhrin työnantajaa Saman Duenchamia ja heille kerrottiin, että Sasiampain hyökkääjän uskottiin olleen hänen ex-poikaystävänsä Nattapon “Bell” Taotumma, 32. Sasiampai kertoi eronneen hänestä kuukaudeksi ja juoksi karkuun, koska hän oli kerrotaan olevan riippuvainen uhkapeleistä.
Työnantaja sanoi, että hänen kuolleella työntekijällään oli uusi poikaystävä, joka olisi saattanut saada hänen entisen poikaystävänsä murhaamaan hänet.
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pian tapahtuman jälkeen Ban Buengin poliisi pidätti Bellin entisen tyttöystävänsä eilen murhan takia. Hänen kerrotaan tunnustaneen syytteen sanomalla olevansa raivoissaan siitä, että hänen entisellä tyttöystävällään oli uusi poikaystävä ja että tämä kieltäytyi auttamasta häntä maksamaan velkoja.

Bell kertoi juoneensa kolme pulloa olutta ennen kuin teki päätöksensä tappaa entinen tyttöystävänsä. Hän on edelleen poliisin pidätettynä murhasta toistaiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.