Thaimaan poliisi teki ratsian 53-vuotiaan väitetyn huumekauppiaan taloon Bangkokissa tänä aamuna sen jälkeen, kun hänen kerrottiin osallistuneen huumeiden salakuljetukseen Taiwaniin

Bangkok -

Kansallinen korruption vastainen komissio (NACC) suoritti perjantaina 28. lokakuuta ratsian 53-vuotiaan väitetyn huumekauppiaan luksustaloon, joka tunnettiin vain nimellä Somprach, Saphan Sungin alueella Bangkokissa.

NACC:n pääsihteeri Wichai Chaimongkol kertoi Associated Pressille, että Somprachia syytettiin yhteisestä huumekaupasta rahanpesua varten sen jälkeen, kun kaksi väitettyä huumeiden salakuljettajaa oli pidätetty, kun heidän kerrottiin toimittaneen lähes 1,000 XNUMX kilogrammaa kidemetallia Bangkokin satamaan, jonka määräpaikka oli Taiwanissa. Elokuu.

Tutkimus paljasti, että Somprach väitti palkanneen molemmat salakuljettajat toimittamaan huumeita. Somprach oli kuitenkin poliisiraportin mukaan jo paennut naapurimaahan.

Poliisin tullessa taloon havaittiin, että se oli tyhjä eikä sisällä ollut huonekaluja. Uskottiin, että se oli koti, jonka Somprach oli juuri ostanut 21 miljoonalla bahtilla.

Wichai ilmoitti, että poliisitutkinta jatkaa epäillyn pidättämistä oikeudellisia menettelyjä varten sekä muiden huumeiden salakuljetusverkostojen tukahduttamista Thaimaassa.

Kuva: Daily News

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.