3,000 XNUMX ihmistä on tulossa Pattaya Bikini Beach Raceen tänä lauantaina

Pattaya -

Pattayan viranomaiset odottavat yli 3,000 2022 juoksijaa osallistuvan tulevaan Pattaya International Bikini Beach Race XNUMX -kilpailuun tänä viikonloppuna.

Jos olet Pattayalla tai missä tahansa Thaimaassa tai suunnittelet vain vierailua, olet enemmän kuin tervetullut osallistumaan tähän kuumaan juoksutapahtumaan, joka järjestetään Pattayan keskustan edustalla rannalla lauantaina 29. lokakuuta klo 5: 00 PM. Ilmoittautuminen on tietysti suljettu uusilta juoksijoilta näin lähellä tapahtumaa, mutta tapahtuman seuraaminen voi olla yhtä jännittävää, jos et ole ilmoittautunut ajoissa.

Pattaya City on tehnyt yhteistyötä Pattaya Business and Tourism Associationin kanssa tämän tapahtuman toteuttamiseksi. Lähtöpaikka sijaitsee ranta-alueella Central Pattaya Mall -ostoskeskuksen edessä, ja se ulottuu noin viisi kilometriä ja on valaistu valoilla rannalla.

Se on tietysti melkoinen vaellus, mutta tästä hauskuus alkaa, koska kaikkia juoksijoita kannustetaan pukeutumaan halutuimpiin asuihinsa - bikineihin, uimapukuihin, shortseihin jne. - jotta juokseminen olisi helpompaa ja hauskaa. Osallistuakseen ei kuitenkaan tarvitse pukeutua.

Älä myöskään pelkää juoksemista yksin, sillä yli 3,000 XNUMX ihmistä, mukaan lukien net-idolit, julkkikset ja sosiaalisen median vaikuttajat eri puolilla Thaimaata, juoksee kanssasi rinta rinnan. Ja kyllä, Pattaya News on myös siellä.

Jälleen kilpailu alkaa lauantaina 29. lokakuuta Pattaya Beachillä klo 5 alkaen. Älä missaa kaikkea hauskaa! Paikalla on myös ruokamyyjiä ja musiikkia niille, jotka eivät lähistöllä juokse.

Korjaus: Tämän artikkelin alkuperäisessä versiossa ilmoitettiin virheellisesti, että tapahtuma oli sunnuntaina 29. lokakuuta klo 5. Vaikka päivämäärä ja aika ovat oikein, se päivä on lauantai. Tämä on korjattu. Pahoittelemme virhettämukavuus.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.