PÄIVITYS: Chonburi Football Club irtisanoo sopimuksen rattijuopumuksesta

KUVA: Matichon Online

Chonburi -

Chonburi Football Club on lopullisesti irtisanonut sopimuksen 23-vuotiaan rattijuopumuksestaan ​​ajaneen maalivahtinsa kanssa, joka tappoi yhden naishölkkärin ja loukkaantui vakavasti auto-onnettomuudessa keskiviikkona 26. lokakuuta.

Edellinen tarinamme:

Kuuluisa Chonburi Football Clubin maalivahti on pyytänyt anteeksi kuolemaan johtanutta auto-onnettomuutta, jossa kuoli 62-vuotias naishölkkäri ja loukkaantui vakavasti toinen tänä aamuna, ja lupasi, että hän lopettaa juomisen loppuelämänsä ajaksi.

Nyt päivitykseemme:

Keskusteltuaan lisää johtoryhmän ja kaikkien asianosaisten kanssa, Chonburi FC:n puheenjohtaja Wittaya Khunpluem on antanut toisen lausunnon muuttaakseen ensimmäisen lausunnon sisältöä, jossa sanottiin, että seura kieltää maalivahtiaan Worawut Sukunan pääsystä. rooliaan, "peruuttaa" sen sijaan sopimuksen hänen kanssaan.

Worawut tai "pankki" syytetään holtittomasta ajamisesta ja kuoleman ja vahingon aiheuttamisesta muille. Hänet kuitenkin vapautetaan 100,000 XNUMX bahtin takuita vastaan.

Hänen sopimuksensa Chonburi FC:n kanssa on purettu välittömästi. Chonburi FC:n manageri Sasit Singtonthong on myös eronnut valmentajan tehtävästä osoittaakseen vastuunsa.

Chonburi FC korostaa lausunnossaan, että "rattijuopumus on vastoin sitä, mitä he edustavat, ja he varmistavat, että heidän jalkapalloilijansa eivät koskaan aja rattijuopumusta."

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.