Mountain B -yökerhopalo Sattahipissa vaati 26. hengen

KUVA: MGR Online

Sattahip, Chonburi -

Sattahipin kaupunginosassa sijaitsevan Mountain B -yökerhoinfernon kuolonuhrien määrä nousi 26 ihmiseen tänään 27.

Thaimaan kuninkaallisen laivaston 26-vuotias sukellusveneen operaattori, luutnantti JG Setthasak Chantra kuoli rauhallisesti Sirirajin sairaalassa kello 2 yöllä taisteltuaan vammojensa kanssa 83 päivää, kertoo auttamaan ryhtynyt aktivistilakimies Ronnarong Kaewphet. palon uhrien ja omaisten kanssa lakiasioista.

Nuori laivaston upseeri kuoli veritulehdukseen saatuaan vakavia palovammoja yli 70 % ruumiistaan. Hän on lehdistöaikana 26. kuolonuhri, kun taas 5. lokakuuta naispuolinen uhri Parichart Khwanyueng26, kuoli 72 päivän hoidon jälkeen ja on 25. kuolema.

Asianajaja epäili asian etenemistä ja äkillinen purkaminen Mountain B -yökerhossa, joka on erinomainen todiste kohtaus.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.