"Move Forward" -puolue kehottaa pääministeriä ja hallitusta olemaan kumoamatta Progressiivista viinalakiluonnostaan ​​tiistaina levitetyn huhun jälkeen

Bangkok -

Oppositiopuolue "Move Forward" -puolue kehotti keskiviikkona 26. lokakuuta pääministeri Prayut Chan-O'Chaa ja hallitusta olemaan kumoamatta Progressiivista viinalakiluonnostaan ​​seuraavassa käsittelyssä.

Vastaus seuraa huhua tiistaina 25. lokakuuta, että pääministeri kutsui kaikkien koalitiopuolueiden edustajat tapaamiseen yhdessä varapääministeri Prawit Wongsuwanin ja sisäministeri Anupong Paochindan kanssa. Kokouksessa kerrottiin, että molemmilta osapuolilta kysyttiin mielipiteitä Move Forward -puolueen ehdottamasta Progressive Liquor -lakiluonnoksesta ennen toista ja kolmatta käsittelyä 2. marraskuuta.

Move Forward -puolueen johtaja Pita Limjaroenrat sanoi, että pääministerin ei pitäisi äänestää lakiehdotuksen kumoamisesta, koska jos edustajainhuone äänestäisi tämän lakiesityksen puolesta, se osoittaisi, että hallitus ei voi hallita äänestystä edustajainhuoneessa.

KUVA: iLaw

Myöhemmin keskiviikkona apulaishallituksen tiedottaja Tipanan Sirichana paljasti pääministerin vastauksen huhuun, jonka mukaan se ei ollut totta, sillä pääministeri oli aina tietoinen hallintovallan laajuudesta eikä koskaan loukannut tai puuttunut lainsäätäjän valtuuksiin.

”Pääministeri Prayut piti ihmisten etuja ensisijaisena prioriteettina, enemmän kuin poliittista voittoa tai tappiota. Siksi hän ei voinut käskeä tai ohjata äänestystä Progressive Liquor Actin tuloksiin seuraavassa käsittelyssä, kuten sanottiin. Huhun tarkoituksena oli vain aiheuttaa väärinkäsityksiä yhteiskunnassa, varatiedottaja lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.