Trang SWAT:n virkamies "kersantti Bird" antautui viranomaisille keskiviikkona sen jälkeen, kun hänet etsittiin baarin asiakkaan tappamisesta tiistaina

KUVA: Dailynews

Trang -

Trang SWAT:n virallinen Chutipon "kersantti Bird" Nakkaew antautui Trangin maakunnan poliisille keskiviikkona 26. lokakuuta. sen jälkeen, kun hänet etsittiin baariasiakkaan ja kahden muun tappamisesta riidan aikana tiistain varhain.

Alustavan raportin mukaan kersantti Bird pakeni ja piiloutui hylättyyn taloon, joka sijaitsee noin 1.5 kilometrin päässä hänen työpaikastaan, ennen kuin kerrottiin antautuneen poliisiasemalle noin klo 9. keskiviikkona.

Paikallisen median mukaan kuulustelut jatkuvat. Lehdistötilaisuus, jossa tiedotetaan tapauksesta ja tutkinnasta, järjestetään myöhemmin Trangin maakunnan poliisin komentajan Chaowalit Liangsupongin johdolla.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.